Kibice witają Premiera....wzruszyłem się
Osobiście nie znalazłem, jak było to do pieca....za polityczny post pewnie dostanę warn'a, ale c🤬j tam
podpis użytkownika
Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Kibole gowno zrobia, jedyne co potrafia ci j🤬i idioci to drzec ryja na meczach czy w miejscach gdzie przebywa tusk, ale nic innego nie zrobia. A sam tusk ma ich w dupie, bo nie sa zadnym zagrozeniem hahah
Konto usunięte
2013-04-21, 23:52
I gdzie sadole znajdziecie taki doping jak w poznaniu ?
nawet norek przyjechal (na poczatku)
Konto usunięte
2013-04-22, 8:19
Z takim podejściem jakie prezentujesz - ten twój pseudo realizm i c🤬jowe nastawienie jak u większości Polaków. Wolisz p🤬lić, że nic się nie zmieni zamiast starać się coś zmieniać. Powiedz mi no, jak z takim podejściem ma się cokolwiek zmienić? To nie ludzie powinni bać się rządu - to rząd powinien bać się ludzi : ).
'rząd obalą kibole' Dobre sobie, od jak dawna to śpiewają? Jakoś to obalanie im nie wychodzi, jedyne co umieją to obalić browara. Tusk ma poparcie części społeczeństwa (oczywiście komunistów, ż🤬dów, pedałów i całej V kolumny) i takie pajacowanie tego nie zmieni.
marco_polok napisał/a:
Wy to naprawdę jesteście aż takimi debilami? Przez takie akcje hord kibiców i okrzyki "Tusk matole ... obalą kibole" to tylko mu zwolenników przybywa, bo ludzie widzą dzicz, z którą trzeba zrobić porządek. Dorzućcie jeszcze burdy na stadionach i wszelkiej maści ustawki i już Tusk ma +3 do poparcia...
Bo trzeba myśleć samodzielnie, a nie ulegać stereotypom powielanym we wszelkiej maści mass mediach.
@marna
Tak,Gdańsk bo tu studiuję. Ale adres ciągle poznański
podpis użytkownika
cycki! <3