Kibice witają Premiera....wzruszyłem się
Osobiście nie znalazłem, jak było to do pieca....za polityczny post pewnie dostanę warn'a, ale c🤬j tam
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to kiedy go obalicie, "kibole" ? Bo te przyśpiewki to ja słyszę od kilku lat, a postępów żadnych.
konto usunięte
2013-04-21, 15:23
konto usunięte
2013-04-21, 15:25
Daeron napisał/a:
No to kiedy go obalicie, "kibole" ? Bo te przyśpiewki to ja słyszę od kilku lat, a postępów żadnych.
Dlatego właśnie należy siedzieć przed komputerem jak Ty cały czas i czekać aż kibice wypełnią swoją przyśpiewkę. Innej możliwości nie widzę.
konto usunięte
2013-04-21, 15:33
konto usunięte
2013-04-21, 16:05
ciekawe, wszyscy nienawidzą po,tuska rządu ale sondaże 40% poparcia, kto kłamie?
konto usunięte
2013-04-21, 16:28
Każdy.
ahhh ta elita Polskiej mentalności.
Tusk przed odejściem powinien jeszcze wszystkich tam spałować.
Prawda jest taka, że gdyby dał im amnestie za rozboje zamiast ich tępić to byś tam żadnego kibica w "obronie" Polski nie uświadczył.
konto usunięte
2013-04-21, 16:36
Akcja fajna ale zamiast drzeć morde z dziecinnymi rymowankami mogli by to inaczej zorganizować.
poprawne zachowanie społeczeństwa które odzwierciedla aktualny stan Polski i ich polityków
konto usunięte
2013-04-21, 18:07
Aż się ciepło na serduszku robi
konto usunięte
2013-04-21, 18:10
@Numernabis
A nie sądzisz, że jest odwrotnie?
Każda korporacja czy organizacja udziela się charytatywnie, bo jest to PRowo pozytywne. Nawet grupy przestępcze organizują festyny, by społeczność ich właśnie z tym kojarzyła.
Po prostu można zauważać czyjś pozytywny wkład, ale przy tym nie można zapominać o złych czynach (opinia o kibolach z powietrza się nie wzięła, a materiały o nich na wyrobienie sobie własnego zdania zebrało chyba większość społeczeństwa).
A wyjście na ulicę z dziwnymi hasłami i wyśpiewywanie rymowanek (a co gorsza, porównywanie tego do walki powstańczej w czasie II WŚ - co już zakrawa o bełkot) nie zmieni sytuacji żadnego kraju.