Kibice witają Premiera....wzruszyłem się
Osobiście nie znalazłem, jak było to do pieca....za polityczny post pewnie dostanę warn'a, ale c🤬j tam
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-21, 13:23
I dobrze

. W sumie to ja bym tak każdego dzisiejszego polityka witał
konto usunięte
2013-04-21, 13:33
konto usunięte
2013-04-21, 13:34
Nawet USA wysłało swojego agenta
konto usunięte
2013-04-21, 14:12
Trzeba być zajebistym pajacem, żeby na takiego pajaca zagłosować.
konto usunięte
2013-04-21, 14:16
Kamilek1 napisał/a:
Nawet USA wysłało swojego agenta
Obrazek
Szkoda, że bez plecaka.
Spiewali, nie rzucali - przywitanie z klasą, mi się podoba !
konto usunięte
2013-04-21, 14:23
Wy to naprawdę jesteście aż takimi debilami? Przez takie akcje hord kibiców i okrzyki "Tusk matole ... obalą kibole" to tylko mu zwolenników przybywa, bo ludzie widzą dzicz, z którą trzeba zrobić porządek. Dorzućcie jeszcze burdy na stadionach i wszelkiej maści ustawki i już Tusk ma +3 do poparcia...
konto usunięte
2013-04-21, 14:25
te z🤬by mogą obalić conajwyżej flaszke
Tusk już jest tak wściekły na kiboli/kibiców że różne służby masowo ich inwigilują i zamykają (handel narkotykami/sterydami/wymuszenia + udział w zorganizowanej grupie przestępczej). Tak że kibol który aktywnie uczestniczy w tych wiecach, powinien w normalnym życiu unikać zajęć za które może iść siedzieć.
konto usunięte
2013-04-21, 14:28