Kibice witają Premiera....wzruszyłem się
Osobiście nie znalazłem, jak było to do pieca....za polityczny post pewnie dostanę warn'a, ale c🤬j tam
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-21, 14:38
nic nie chce mówić ale oni przynajmniej coś robia (kibice) a jakby choć co drógi internauta wyszedł na ulice to stało by tam 15x więcej osób...
konto usunięte
2013-04-21, 14:39
Sama prawda tylko jakoś nie udało się go wrzucić do śmietnika :/
konto usunięte
2013-04-21, 14:42
@firer
W przeciwieństwie do Ciebie, ci kibole przynajmniej coś robią.
mój poznań. <3 kocham <333
[ Komentarz dodany przez: marna: 2013-04-22, 08:40 ]
konto usunięte
2013-04-21, 14:48
Co kibole? Drą ryja i nic więcej. Żadna partia, jaka by nie rządziła, nie polepszyłaby życia zwykłego Polaka. Oni tylko chcą się dorobić na ciepłej posadzie i udawać, że coś robią. Zresztą kiedyś Lepper mówił o tym, kto Polskę niszczył, prywatyzował itp. - PO, SLD i PiS. To mu później samobójstwo popełnili. Giertych też kiedyś wypominał fałsz i obłudę polityków PiS.
Fikali fikali a teraz sie im stadion wali xD
konto usunięte
2013-04-21, 14:57
"Co ukrywa Tusk, że oddał dowody i śledztwo smoleńskie zabójcom prezydenta"
Ten transparent mówi najlepiej co za ludzie tam stali zgromadzeni. Chwilowa przepustka z oddziału zamkniętego bez klamek...
konto usunięte
2013-04-21, 14:58
za taką Polskę mogę walczyć
konto usunięte
2013-04-21, 15:10
"Niezależna.tv" Szkoda, że niezależna od rozumu...
konto usunięte
2013-04-21, 15:12
Przypadeg? Nie sondze...