2020 rok. Dzwonek do drzwi:
- Czy mieszka tu George Floyd?
- Tak to ja.
- Masz tu 20 baksów, kup sobie papierosy.
podpis użytkownika
Majster Biedapodpis użytkownika
Majster Biedapodpis użytkownika
Zawsze stoi.podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Sprawdziłem, że Floyd zginął wskutek interwencji gliniarza po tym, jak niesłusznie oskarżono go o płatność w sklepie rzekomo fałszywym banknotem. Terminator zamiast zapobiec śmierci Floyda, wolał wręczyć mu fałszywe pieniądze, by jego śmierć była usprawiedliwiona. O to chodzi?
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.Raczej o to aby miał kasę na fajki i nie musiał jej fałszować/kraść. Wtedy by to wszystko się nie wydarzyło.
Gówniany kraj gówniana jego przeszłość i przyszłość podobnie jak polski z małej bo nie mam ani do jednego ani do drugiego szacunku
- Czy mieszka tu George Floyd?
- Tak to ja.
- Masz tu 300mg heroiny. Jebnij sobie wszystko na raz i siedź w domu.
Sprawdziłem, że Floyd zginął wskutek interwencji gliniarza po tym, jak niesłusznie oskarżono go o płatność w sklepie rzekomo fałszywym banknotem.
jeśli nie szanujesz własnego kraju, to nie dziw się że nikt go nie szanuje i Polska jest traktowana jak jakaś republika bananowa w środku europy.
moim zdaniem słabe podejście.
nikt nie każe ci kochać swojego kraju, skakać jak poj🤬y we wszystkich marszach niepodległości itp. ale przynajmniej okaż minimum szacunku, bo mówiąc w taki sposób przyczyniasz się do złego wizerunku nas wszystkich.
Pozdro.
O panie, całe 3 setki hery, to będą ze 2 godziny zabawy i to na pół gwizdka
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówGówniany kraj gówniana jego przeszłość i przyszłość podobnie jak polski z małej bo nie mam ani do jednego ani do drugiego szacunku
według ogólnodostępnego wyniku autopsji Floyd zszedł bo miał zaawansowaną miażdżycę naczyń oraz chorobę nadciśnieniową z zajęciem serca. Ponadto spore dawki narkotyków w krwiobiegu. Na pewno nie został uduszony. Jeśli ten policjant pójdzie do więzienia to tylko dlatego, że potrzebują kozła ofiarnego, aby uspokoić publikę.