Cyganów powinno być na świecie tyle, ile on ma kończyn.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Widziałem kiedyś jakiś program w szkole o tym typie.
Zajebisty gość pozytywnie nastawiony do świata.
Zajebisty gość pozytywnie nastawiony do świata.

IwanMT - Facet zwie się Nick Vujicic i Sadistic zj🤬by go z gównem za poglądy religijne
Mimo wszystko, porządny koleś. Takich więcej a byłoby lepiej.

Mimo wszystko, porządny koleś. Takich więcej a byłoby lepiej.
Koleś ma syndrom tetra amelia. Poszukałem info i trafiłem na tę fotkę
Ciekawe czy będzie podskakiwał jak na piłce do skakania?

Ciekawe czy będzie podskakiwał jak na piłce do skakania?

nie, porusza się na j🤬ej deskorolce , w tym roku wygrał zawody w łyżwiarstwie figurowym.
podpis użytkownika
Lepiej być faszystą niż pedałem.
Ten koleś nazywa się Nick Vujicic - ma żonę. Niesamowita osoba, występował przed młodzieżą i nie tylko i opowiadał im, że brak rąk i nóg nie oznacza utraty marzeń.

I tak r🤬a ładniejszą niż Ty mająć wszystkie kończyny ;x nie wspominając ile dorobił się hajsu i jak ciekawe prowadzi życie
Ta on r🤬a, laska trzepie sobie kasę i nawet mu lodzika robić nie musi.

To nie jest żadna niesamowita osobowość tylko produkt wykreowany przez speców od popkultury. Gada takie naiwne bzdety o spełnianiu się wszystkich marzeń, że ja p🤬lę. A ludzie to łykają napychając kasę jego twórcom. Do tego wkręcił sobie, że wcale nie jest inwalidą tylko wysłannikiem samego boga który ma nauczać ludzi swoich pierdół.
oho, szkoda że ta gimbazjarska moda na robienie c🤬jowych memow dopala nawet Vujicic'a,
zakladam że ten koleś i tak ma lepsze życie od frajerskiego autora tego mema, który najwidoczniej nie ma co zrobić ze swoim komputerowym życiem.
a teraz czekam na adminow i warna za: "komentarz prezentujący niski poziom" mimo iż na sadisticu jest gorszych i krótszych postow w cholere i admini mają to w dupie.
ehh, sadistic schodzi na psy.
zakladam że ten koleś i tak ma lepsze życie od frajerskiego autora tego mema, który najwidoczniej nie ma co zrobić ze swoim komputerowym życiem.
a teraz czekam na adminow i warna za: "komentarz prezentujący niski poziom" mimo iż na sadisticu jest gorszych i krótszych postow w cholere i admini mają to w dupie.
ehh, sadistic schodzi na psy.