👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Płonie kawał historii i nie chodzi mi o KK ale o dzieła sztuki, architekturę - ogroma strata.
podpis użytkownika

PonySona napisał/a:
Boże wybacz mu, bo nie wie co pisze...
lepiej niech Twój "buk" wybaczy swoim pedofilom w kościele
b0r000 napisał/a:
Jak obstawiacie?
Debil przy pracy, podejrzany etnicznie, żółte kamizelki, antifa czy może komuś sie zamarzyła kasa z odszkodowania?
Ja stawiam na odszkodowanie.
Jeśli dodamy fakt że od pewnego czasu kościoły we Francji są plądrowane i podpalane przez antife i islamistów do faktu że KK jest jedną z głównych przeszkód lewicy w upodleniu człowieka to wychodzi że to poprostu kolejny etap wprowadzania komunizmu.
Żołte kamizelki to przedewszystkim klasa średnia która jedynie ściera się z policją więc ich bym w to nie mieszał.
Przykry widok. Symbole europejskiej kultury upadają. Widmo krąży po europie...
mam pewne info jakis dindu z ciapkiem uzyli palnika do ciecia metalowych elementow w celu zajarania skreta jesli informacje sie potwierdza wladza zapowiedzialy egzekucje na tych zloczyncach sredniowiecznym zwyczajem czyli wlanie roztopionego olowiu w czarny otwor kazdego z nich dziekuje za uwage

Absolutna tragedia. Bezcenny zabytek
pisze to jako antyteista i antyklerykal.
Na marginesie należy dodać, że trochę mało wszechmogaca ta bozia skoro nie uratowała przed zniszczeniem jednej z najwspanialszych świątyń na świecie.

Na marginesie należy dodać, że trochę mało wszechmogaca ta bozia skoro nie uratowała przed zniszczeniem jednej z najwspanialszych świątyń na świecie.
Jakiś korespondent TVP Polonia w rozmowie telefonicznej w TVP INFO powiedział że nie wierzy w przypadek i że słyszał jak mówiono, że chodziły wcześniej słuchy że coś ma się stać z katedrą, ale redaktor nie pociągnął tego tematu...
Skłaniam się ku jego poglądowi, że ciężko wierzyć tu w przypadek, i z całym "szacunkiem" do antify raczej ich bym o to nie podejrzewał...
Skłaniam się ku jego poglądowi, że ciężko wierzyć tu w przypadek, i z całym "szacunkiem" do antify raczej ich bym o to nie podejrzewał...

Stawiam na prowokację służb celem skompromitowania tzw. żółtych kamizelek. Z drugiej strony to dziwne bo same żółte kamizelki to też efekt sprytnej gry służb specjalnych, wygląda na to, że we Francji jakieś dwie duże frakcje walczą między sobą o wpływy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie