Dobre bo polskie.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkapodpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaA ten co? Nie miał gdzie sp🤬alać? 😄
A ten co? Nie miał gdzie sp🤬alać? 😄
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaZapewne ratownik/strażak kopalniany (jak to brzmi) w pełnym stroju ochronnym,maska butla tlenowa itp.
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef PiłsudskiMiał ze sobą dwie podwawelskie i nadarzyła się okazja do grillowania.
Tylko i wyłącznie ratownik górniczy w takim wypadku.
Załoga już dawno wycofana przez sztygara.
Z samym aparatem ucieczkowym przy atmosferze pożarowej nikt nie zwleka z ewakuacją.
ani z gaszeniem. Im dłużej trwa akcja, tym lepiej ratownicy zarobią
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkajak już, to kiełbasę śląską xD
Jak z PGG to śląską, jak z JSW to parówkową.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaTak będzie wyglądać wasza przyszłość po śmierci, sadole
Wyobraź sobie to jako ćpuna heroinistę, zamkniętego w klatce bez działki, a obok niej imprezę, gdzie wszyscy jego kumple walą helupę.
Sadol bawi i uczy, więc:
Formalnie piekło, do którego referujesz, nie jest ogniem, smołą, paleniem. To raczej polski, jasełkowy zwyczaj tak myśleć.
Piekło i męki tam serwowane są wedle nauki kościoła opisywane, jako poznanie po śmierci łaski i wspaniałości Boga, po czym pozbawienie ich duszy. Innymi słowy, cierpi ona nie dlatego, że rogaty go grilluje, tylko dlatego, że dusza widzi jak mogła mieć zajebiście, ale tego nie doznaje.
Wyobraź sobie to jako ćpuna heroinistę, zamkniętego w klatce bez działki, a obok niej imprezę, gdzie wszyscy jego kumple walą helupę.
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"