Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pożar w Mińsku Mazowieckim przy ul.Dźwigowej.
Rodzice z dziećmi pięknie przyglądają się jak płonie magazyn (prawdopodobnie Folpak) w którym przechowywane są plastikowe opakowania, folie itp itd wdychając tym samym trujące opary.Medal dla rodziców. Gapiów jak na otwarcie nowej biedronki.

Zgłoś
Jacson 2025-07-13, 21:48 4
No i co z🤬by? Jednak planeta płonie.
Zgłoś
XXXDziobsonXXX 2025-07-13, 21:59 2
#admin można dać na główna?
Zgłoś
Adameck 2025-07-13, 22:22 8
Prawdziwy sadol nie będzie stał i podziwiał z tak bliska pożaru, tylko uciekał, gdzie pieprz rośnie. Za dużo tutaj widziało się materiałów, gdzie coś się spokojnie paliło i w momencie wyj*bywało pół dzielnicy, bo zajęły się zbiorniki z łatwopalnymi substancjami.
Zgłoś
Promyczek 2025-07-13, 23:35 1
@Adameck: prawdziwy sadole będzie poddawał się grzechowi Onana
Zgłoś
XXXDziobsonXXX 2025-07-13, 23:49 3
Adameck napisał/a:

Prawdziwy sadol nie będzie stał i podziwiał z tak bliska pożaru, tylko uciekał, gdzie pieprz rośnie. Za dużo tutaj widziało się materiałów, gdzie coś się spokojnie paliło i w momencie wyj*bywało pół dzielnicy, bo zajęły się zbiorniki z łatwopalnymi substancjami.

Tym bardziej, że były chyba dwie eksplozje kotłów znajdujących się w magazynie, ludzie myślą , że to paląca się sterta siana i nic więcej nie wyp🤬oli. Po godzinie alerty RCB o zamykaniu okien i pozostaniu w domach, ziomki mieszkający 40 km od Mińska Mazowieckiego pisali, jak u nich czuć spalenizną. W pociągu którym jechałem wystarczyła chwila, aby smród spalonego plastiku unosił się po wagonie.
Zgłoś
specjal01 Wczoraj 7:55 1
Nie wiem kto ale to na pewno nie ja.

Zgłoś
soten86 Wczoraj 13:14 1
Adameck napisał/a:

Prawdziwy sadol przeszedł by obojętnie olał całą sytuację, ludziska się nie palą to c🤬j tu oglądać idziemy dalej🥱
Zgłoś
Dildowagins Wczoraj 19:16
Dziwnie dużo tych pożarów od kiedy się wojna zaczęła.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś