Jakaś nielegalna chemia zmienia stan skupienia i właściciela...
Polewka z policji która pogoniła to towarzystwo ale sama lubi też popatrzeć...
Jak bo tam jebło jak w bejrucie to by trociny z nich nie zostały...
Sosnowiec to taki polski Watykan, ma swój świat, swoja walutę i swoja inteligencję, ale w sumie zadziała selekcja naturalna na Pana kamerzystę, czekamy na materiał ja mu się płuca na lewą stronę wywracają
Asuritta napisał/a:
Od lat non stop coś w sosnowcu się odp🤬la ... czy są tam jeszcze normalne osoby i życie normalnych
Ja jestem jedynym normalnym z Sosnowca... no może po za tym że jestem jedynym synem tej niezwykłej osoby;
sadistic.pl/przypadek-joasi-gajewskiej-z-sosnowca-vt149439.htm
sensualna napisał/a:
"polewka z policji..." co jest śmiesznego w tym że muszą tam stać i pilnować debili ? Ja to im współczuje że muszą w tym smrodzie stać
Za to im płacą.
Asuritta napisał/a:
Od lat non stop coś w sosnowcu się odp🤬la ... czy są tam jeszcze normalne osoby i życie normalnych ? jak nie późna aborcja to wieszanie się , wybuchy , ognie piekielne ... WTF co jest z tymi ludźmi
ja jestem normalna
Konto usunięte
2020-09-17, 7:17
ten komentujący to chyba jakiś jebnięty
Moje miasto tak pięknie zadymione!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Ostatnio oglądałem o tym program. Firmy skupują śmieci od innych państw UE, bo mają pozwolenia, często dofinansowania na linie do recyklingu śmieci. Deklarują recykling, także mają pozwolenie na składowanie, po czym występuje "samozapłon", to trwa od dawna

Kurestwo w najczystrzej postaci
wojf
2020-09-17, 10:16
Co za błyskotliwy dowcip, prawdziwy żartowniś - chłopek roztropek. Ten sam rodzaj klienta co dla rozluźnienia atmosfery rzuca kawałem o ładunku wybuchowym w samolocie
edmund napisał/a:
ten komentujący to chyba jakiś jebnięty
Środa popołudnie. Normalni ludzie siedzą w pracy.
Na tanie eventy ściąga zwykle okoliczna patologia, dla której pojęcie pracy jest nieznane i wręcz obraźliwe. Takiemu nie wytłumaczysz, że Policjant nie stoi tam dla przyjemności.
MarekJarek1 napisał/a:
Środa popołudnie. Normalni ludzie siedzą w pracy.
Na tanie eventy ściąga zwykle okoliczna patologia, dla której pojęcie pracy jest nieznane i wręcz obraźliwe. Takiemu nie wytłumaczysz, że Policjant nie stoi tam dla przyjemności.
To było po godzine 17 także normalni ludzie już w domu.
Nech stoją i wdychają. Będzie mniej sosnowieckiej patologii.
Powiesić każdą k🤬ę, która ma w tym swój intneres
Dopłata za składowanie uciążliwy substancji - była. Opłata za utylizację - brak. Czy są jeszcze składowiska nie będące częścią grubego układu?
Konto usunięte
2020-09-17, 18:38
Problem importu śmieci jest od kilku lat, ale obecny rząd zamiast ścigać nieistniejącą mafię VATowską powinien zainteresować się krajem, z którego zrobił europejską spalarnię śmieci. Nie jeden przekręt zarobił miliony na tym, nie płacąc oczywiście VATu
Można pooglądać tylko wyciszyć trzeba tego pojebusa co gada