zajebiscie tak sobie postać i powdychac c🤬j wie co

a za kilka lat RACZEK
"polewka z policji..." co jest śmiesznego w tym że muszą tam stać i pilnować debili ? Ja to im współczuje że muszą w tym smrodzie stać
Płonie składowisko odpadów
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
sensualna napisał/a:
"polewka z policji..." co jest śmiesznego w tym że muszą tam stać i pilnować debili ? Ja to im współczuje że muszą w tym smrodzie stać
Przecież to nie ja tylko jakiś śmieszek brylował "ciętym dowcipem sytuacyjnym"
Dobrze ubezpieczeni pewnie byli
Halman napisał/a:
Przecież to nie ja tylko jakiś śmieszek brylował "ciętym dowcipem sytuacyjnym"
a to nie wiem, nie oglądałam bo mi się filmik zaciął
Ktoś właśnie zarobił kilka milionów...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Ktoś właśnie zarobił kilka milionów...
w sumie przestało mnie to dziwić, znajdą odpowiedzialnego, kara np 100 tysięcy - utylizacja np 8 milionów, rachunek w c🤬j prosty...
post prezydenta Sc z dn. 23-09.2019 "Już w lipcu informowaliśmy odpowiednie służby, w tym policję, że na prywatnych terenach poprzemysłowych, na granicy z Mysłowicami, ktoś składuje nieznane odpady. Wojewódzki inspektorat Ochrony Środowiska pobrał próbki, jedna z osób została zatrzymana na gorącym uczynku i... nic. Ręce mi opadają, tym bardziej że polskie prawo jest tak skonstruowane, że mamy "dużą szansę", że za utylizację zapłaci miasto, a więc my wszyscy. Dzisiaj ponownie kontaktowałem się ze służbami, a na miejsce po raz kolejny udali się m.in. nasi pracownicy."
O "biznesie" śmieciowym był reportaż w TV.
Tu można obejrzeć
Od lat non stop coś w sosnowcu się odp🤬la ... czy są tam jeszcze normalne osoby i życie normalnych ? jak nie późna aborcja to wieszanie się , wybuchy , ognie piekielne ... WTF co jest z tymi ludźmi