👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mnie interesuje- skąd takie gówno ma pieniążki na życie i te modyfikacje?
Niech się teraz zgłosi do kartelu CJNG. Tam mu zrobią naprawdę ekstremalną modyfikację. Za darmo.
Nikomu krzywdy nie robi. Nikogo nie namawia do tego samego. Zrobił to za własne pieniądze. Dokładnie jak z religią... A nie, czekaj!

jak chce być jak zwieże to trza go traktowac jak zwieze chomonto i w pole orac.
jjjkkkfff napisał/a:
A mnie interesuje- skąd takie gówno ma pieniążki na życie i te modyfikacje?
To jest rzeczywiście dobre pytanie, bo tego typu zabiegi tanie nie są.
Gdzieś kiedyś widziałem dokument o jakimś kolesiu z USA, który chciał wyglądać jak jakiś bezpłciowy kosmita czy coś takiego. Przeszedł setki operacji na skórze, twarzy, parę innych. Nikt takiej osoby nie zatrudni w normalnej pracy, także pewnie żył z różnych dziwnych sesji fotograficznych.. ale to też nie etatowa praca na kilkadziesiąt lat.
Może jakiś majątek rodzinny czy coś.
Dla mnie wygląda zajebiście, nie wiem jakie kompleksy macie że interesuje was to jak ktoś wygląda

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie