Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cenzurator2000 napisał/a:
Ło k🤬a diabeł
Żaden diabeł... zwyczajny Debil Pospolity.
Czy mi sie wydaje czy na koncu cos mu sie w nosie pojawilo, czy to byl język?
kubol napisał/a:
Czy mi sie wydaje czy na koncu cos mu sie w nosie pojawilo, czy to byl język?
jak nie masz nosa to jak ostatni pojeb masz wszystkie gluty na wierzchu..
Jak to powiedział Skipper z Pingwinów z Madagaskaru:
jakasz to czeluść stworzyła te abominacje?!?!?!
Ładnie mu rodzice musieli beret zryć...
jakasz to czeluść stworzyła te abominacje?!?!?!
Ładnie mu rodzice musieli beret zryć...
pro_avenger napisał/a:
Tyle w temacie.
A co to za różnica który plemnik? Ja bym poszedł dalej i stwierdziłbym, dobrze że tylko jeden
McQurwa napisał/a:
A co to za różnica który plemnik? Ja bym poszedł dalej i stwierdziłbym, dobrze że tylko jeden
Wygrał ten najlepszy czyli najszybszy. Widać to nie wystarcza, gdy komórka jajowa jest wadliwa.