👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na jakiej to ulicy? Czy przypadkiem nie na al. Kaczyńskiego? Ten koleś, co jak nazwali nową ulicę imieniem lecha to wystawił na balkon trumnę?
@ up
Przybycie Ż__ów do Polski wiąże się z okresem panowania Kazimierza Wielkiego jak pisał Jan Długosz. We fragmencie dotyczącym romansu króla z Ż__ówką Esterą zapisał, że dzięki słabości monarchy do niej, wyraził on zgodę na osiedlenie się Ż__ów w Polsce, z czym w parze szły - według Długosza - wymuszone na Kazimierzu Wielkim przez Esterę przywileje, zapewniające im pewną swobodę funkcjonowania w Polsce.
Przybycie Ż__ów do Polski wiąże się z okresem panowania Kazimierza Wielkiego jak pisał Jan Długosz. We fragmencie dotyczącym romansu króla z Ż__ówką Esterą zapisał, że dzięki słabości monarchy do niej, wyraził on zgodę na osiedlenie się Ż__ów w Polsce, z czym w parze szły - według Długosza - wymuszone na Kazimierzu Wielkim przez Esterę przywileje, zapewniające im pewną swobodę funkcjonowania w Polsce.

Jedno pytanie, kiedy silna pozycja Izraela się skończy? 10, 50 lat? Nic nie trwa wiecznie. Mam tylko nadzieję, że muslimy ich nie zastąpią.

Prawdziwy patryjota/narodowiec !!!! jedna Polska !!! hahahhaha

@osa79 naprawdę zakończyłeś swój własny post pisząc "hahahahha"? o.O
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie