Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zembowy Wruzek 2012-12-31, 14:20 4
Tak... ja mam babcie na wiosce ktorej odj🤬o pod wplywem tego j🤬ego radia i co u niej jestem slucham jak to zydzi nam zabiora to co nasze. Gdyby zyl Hitler i dzialalo jeszcze ss to podejrzewam ze wszystkie mohery by w nim dzialaly.

podpis użytkownika

Zgłoś
petru23 2012-12-31, 15:03 1
na jakiej to ulicy? Czy przypadkiem nie na al. Kaczyńskiego? Ten koleś, co jak nazwali nową ulicę imieniem lecha to wystawił na balkon trumnę?
Zgłoś
miczel1 2012-12-31, 15:06
fajne rolety se pierdyknoł
Zgłoś
BongMan 2012-12-31, 16:05 1
Nic tylko koktajl Mołotowa przez to okno wrzucić...

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
FryzjerZG 2012-12-31, 16:07 11
@Zembowy Wruzek
przeciez oni zabrali i rozp🤬olili co nasze juz zaraz po wojnie. Trocki, Beria i wiekszosc KC z sekretarzami na czele, to byli zydzi. Przeciez to nie trwa od lat 90, to trwa od koncowki lat 40...

podpis użytkownika

ble ble
Zgłoś
obrus 2012-12-31, 17:57 5
@ up
Przybycie Ż🤬dów do Polski wiąże się z okresem panowania Kazimierza Wielkiego jak pisał Jan Długosz. We fragmencie dotyczącym romansu króla z Ż🤬dówką Esterą zapisał, że dzięki słabości monarchy do niej, wyraził on zgodę na osiedlenie się Ż🤬dów w Polsce, z czym w parze szły - według Długosza - wymuszone na Kazimierzu Wielkim przez Esterę przywileje, zapewniające im pewną swobodę funkcjonowania w Polsce.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-01, 4:33 43
@up działania ż🤬dów w Europie polegały właśnie na budowaniu coraz silniejszej pozycji tej nacji. Na przeszkodzie stał jednak tradycyjny model społeczeństwa, gdzie chrześcijanie, zwłaszcza szlachta i duchowieństwo byli na szczycie, a ż🤬dzi na dnie. Dlatego w XIX w. ż🤬dzi stworzyli ideologię mającą na celu podburzyć chłopstwo i plebs przeciwko szlachcie i staremu porządkowi-tak powstał komunizm i obietnice utopijnego życia, gdzie każdy będzie bogaty, zdrowy itd. Dla ogarniętego gimbusa, który uważał na lekcjach biologii takie teksty śmierdzą ściemą. Niestety swołocz łyknęła te bajki i tak przez Europę przetoczyła się fala powstań i obaleń monarchii. Jedyną grupą która tak na prawdę zyskiwała byli ż🤬dzi. Niestety (tylko dla nich) ich lewacka ściema obróciła się przeciw nim w Niemczech, gdzie w latach 20. XXw. panoszyli wcielając w życie ideologię z talmudu - goje to bydło. Społeczeństwo niemieckie nie mogło dłużej wytrzymać takiego upokorzenia i wystarczyła tylko iskra-młody, utalentowany mówca z odchyłami psychicznymi by plan niszczenia chrześcijańskiej Europy musiał zostać na chwilę przerwany. Tak powstał narodowy socjalizm, gdzie dobrobyt miał być zagwarantowany, wszystkim, ale niemieckim aryjczykom. Dziś ż🤬dzi dalej podkupują fundamenty ideowe Europy poprzez promocję multikulti, homoseksualizmu i ataki na KK pod zmienionymi nazwiskami, zastępując nimi np. nazwisko Szechter...

"Według publikacji IPN[2] miał zostać skazany na osiem lat pozbawienia wolności w tzw. procesie łuckim w 1934 za szpiegostwo na rzecz ZSRR. Adam Michnik zażądał od IPN sprostowania informacji o działalności szpiegowskiej ojca, a wobec odmowy skierował sprawę do sądu[3]. W rzeczywistości bowiem został skazany nie za szpiegostwo, a za próbę zmiany przemocą ustroju Państwa Polskiego i zastąpienia go ustrojem komunistycznym oraz oderwania od państwa polskiego południowo-wschodnich województw"

pl.wikipedia.org/wiki/Ozjasz_Szechter
Zgłoś
rusofil 2013-01-01, 4:58 1
To dorzucanie emoty "Idź pan w c🤬j" było śmieszne pod 1 albo 2 postem, ale teraz to już jest żenujące.

Zembowy Wruzek napisał/a:

Tak... ja mam babcie na wiosce ktorej odj🤬o pod wplywem tego j🤬ego radia i co u niej jestem slucham jak to zydzi nam zabiora to co nasze. Gdyby zyl Hitler i dzialalo jeszcze ss to podejrzewam ze wszystkie mohery by w nim dzialaly.

Dziwne, wiosce odj🤬o? Jakim cudem?

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-01, 5:04
Jedno pytanie, kiedy silna pozycja Izraela się skończy? 10, 50 lat? Nic nie trwa wiecznie. Mam tylko nadzieję, że muslimy ich nie zastąpią.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-01, 11:20
Nienawidzę tego miasta, moja była zdradziła mnie z kolesiem z Kielc. Więc podsumowując, j🤬 Kielce!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-01, 11:56 1
@up

No i miała rację
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-01, 12:06 2
Prawdziwy patryjota/narodowiec !!!! jedna Polska !!! hahahhaha
Zgłoś
Damian198025 2013-01-01, 12:25
he he he herbata ci stygnie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-01, 12:33