📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już po 14ej więc się kolo zmęczył bo pewnie od rana tak zapieprzał

ile kroć razy na to patrze i jest ten moment jak on leży pod kupą ziemi to mnie chwyta taki zwał, nie mogę z gościa xD
zaskoczony jak nasi drogowcy co roku z zimy
zaskoczony jak nasi drogowcy co roku z zimy
Wielu z was nie zdaje sobie z tego sprawy, ale ujechać z pełną taczką to nie lada wyzwanie, ponieważ potrzeba siły i techniki by tego dokonać, i wiem co mówię.
Zakładam się o kratę zimnego czeskiego piwa że każdy z was kto nigdy nie jechał taczką skończyłby tak samo
Zakładam się o kratę zimnego czeskiego piwa że każdy z was kto nigdy nie jechał taczką skończyłby tak samo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie