📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

Tuskowizja i POjeby robią idiotę z jedynego człowieka który dąży do ukazania prawdy.
Nie nie jestem PISiorem. Ale trzeba być deblem, żeby nie widzieć, że to nie była zwykła katastrofa.
Nie nie jestem PISiorem. Ale trzeba być deblem, żeby nie widzieć, że to nie była zwykła katastrofa.
to nie była zwykła katastrofa, to była czarodziejska katastrofa

Rad00 napisał/a:
Sadistic sadisticiem ale jest jakaś granica dobrego smaku
nie ty ją wyznaczasz

@up
Granica smaku była budowana przez tysiące lat po to aby właśnie odróżnić człowieka od zwierząt. Ja jej nie wyznaczam po prostu przedstawiam swoją subiektywną opinię na dany temat, która może skłoni kogoś do myślenia.
Granica smaku była budowana przez tysiące lat po to aby właśnie odróżnić człowieka od zwierząt. Ja jej nie wyznaczam po prostu przedstawiam swoją subiektywną opinię na dany temat, która może skłoni kogoś do myślenia.

Najlepsze jst to, że Antoni ma pomysły lepsze niż wszystkie polskie kabarety razem wzięte. Nie rozumiem dlaczego ten człowiek użera się z agentami kremla i ludźmi małej wiary, którzy nie są godni nazywania siebie Polakami. Powinien wystartować w corocznym konkursie krakowskiej PAKI, a w cuglach wygrałby wszystkie konkursy z "miss publiczności" włącznie. Jego skecz o helu, choć powtarzany codziennie śmieszył zawsze tak samo. Najnowszy monolog o pannie nitroglicerynie i jej bracie trotylu to mistrzowstwo gatunku. NARÓD CHCE WIĘCEJ ANTONIEO
Rad00 napisał/a:
Granica smaku była budowana przez tysiące lat
dobra, koniec tematu, dalej nie czytam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie