Po co tam iść w taką pogodę? Nie widzę sensu . Tylko debile się na takie coś narażają , a potem ich ratować ktoś musi i ryzykować życie , bo on kozak się wybrał ... Debil jeden a dalej następny 🤦🏻
Daj spokój. To tylko Śnieżka. Górka do sanek. Tam samochodem się wjeżdża.
Jakim trzeba być z🤬bem aby wychodzić w góry w taka pogodę. A potem Topr narzeka ze musi ratowac takich niedojebów.
W Karkonoszach baranie nie ma topru
A weź się teraz odlej.
Co za problem? Lejesz z wiatrem.
Po co tam iść w taką pogodę? Nie widzę sensu . Tylko debile się na takie coś narażają , a potem ich ratować ktoś musi i ryzykować życie , bo on kozak się wybrał ... Debil jeden a dalej następny 🤦🏻
Jak to po co, przecież masz film. Atencjuszkom tylko o to chodzi, a nie jakieś tam góry.
Jak łażą po wyznaczonym to niech sobie łażą. Ci akurat nie cwaniakują, chcą czegoś więcej od życia niż kanapa i telewizor (albo piwnica i niemca w chełm ). Problemem są ci co : "ja nie dam rady ?" Pójdzie potem taki w jakieś krzaki i trzeba go szukać.
Nie chodzi o to że robią, tylko ja robią. Między odwagą a głupotą jest czasami cienka granica.
Jakim trzeba być z🤬bem aby wychodzić w góry w taka pogodę. A potem Topr narzeka ze musi ratowac takich niedojebów.
Przecież to pracownicy z obsługi .. Schroniska .. kogo obchodzi jak lmusi ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie