Nagranie zostało wykonane na Śnieżce. Tego dnia porywy wiatru osiągały prędkość do 170 km/h.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
Po co tam iść w taką pogodę? Nie widzę sensu . Tylko debile się na takie coś narażają , a potem ich ratować ktoś musi i ryzykować życie , bo on kozak się wybrał ... Debil jeden a dalej następny 🤦🏻
Piździ tak samo jak dostawcy szamy na piździku w zime... tez sopel jest grany tylko z nosa
Jakim trzeba być z🤬bem aby wychodzić w góry w taka pogodę. A potem Topr narzeka ze musi ratowac takich niedojebów.
Reddemmer napisał/a:
Dlatego powinien być ustawowy nakaz siedzenia w schronisku i żłopania herbaty z prądem bez herbaty.Po co tam iść w taką pogodę? Nie widzę sensu . Tylko debile się na takie coś narażają , a potem ich ratować ktoś musi i ryzykować życie , bo on kozak się wybrał ... Debil jeden a dalej następny 🤦🏻
majeńka napisał/a:
Dlatego powinien być ustawowy nakaz siedzenia w schronisku i żłopania herbaty z prądem bez herbaty.
GarySeinfield napisał/a:
A weź się teraz odlej.
Jak mogę Wam dać po dwa piwa, bo zgadzam się w 100%🤦🤦
Jak łażą po wyznaczonym to niech sobie łażą. Ci akurat nie cwaniakują, chcą czegoś więcej od życia niż kanapa i telewizor (albo piwnica i niemca w chełm
). Problemem są ci co : "ja nie dam rady ?" Pójdzie potem taki w jakieś krzaki i trzeba go szukać.
GarySeinfield napisał/a:
Jeśli nie robisz tego pod wiatr, w czym problem?A weź się teraz odlej.
Nie ma w tym nic nadzwyczajnego , wejście bezpieczne między dwoma łańcuchami z obu stron, nieprzyjemne jest wejście z dużym plecakiem który zachowuje się jak żagiel i problemy z oddychaniem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie