Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:17
Prawdziwa patriotka
pazuzu • 2017-11-21, 14:22
Nasuwają mi się dwa pytania:
- czy bzykanie takie laski i spust na plecy to znieważenie godła ?
- Dlaczego użyte są rosyjskie litery "z" ? Aż tak blisko naszym patriotom do Kremla ?

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-11-21, 15:29 9
Prawdziwa patrzidiotka

Pewnie r🤬a się z tym patrzidiotą

Zgłoś
konto usunięte 2017-11-21, 15:29 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bodzio667 2017-11-21, 15:32
Bardziej z angielskim. Jeszcze małe r jest porąbane.
Zgłoś
vass 2017-11-21, 15:41 8
Jak ta polityka potrafi ludziom wyprać mózgi. Fanatyzm, to najgorsze ścierwo na ziemi, obojętnie jaki.
A nie prościej zachować zdrowy rozsądek. Jest wojna, biorę karabin i walczę. Jest czas pokoju to pracuje, płacę podatki, przestrzegam prawa, zakładam rodzinę i płodzę dzieci jak mam taką ochotę.
Do wszystkiego trzeba dorabiać jakąś chorą ideologię i to manifestować ?
Zgłoś
poprostudamian 2017-11-21, 15:46 4
Nie no ładne, małe dziarki są sexi, ale to już przesada... Motylek na dupie nie siadł to jebnęła sobie orła na plecach i psalm nad tyłkiem. Wal teraz taką od tyłu jak orzeł na Ciebie patrzy a bozio do Ciebie mówi.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-11-21, 15:51 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
remi1982 2017-11-21, 15:56 13
Tak sobie czytam te komentarze wielce oświeconych i wychodzi z nich straszny zaścianek. Fajna laska, fajna dziarka (zarówno orzeł jak i cytat z psalmu).

@Abraxus Widac mało wiesz o życiu i nie wielu ciekawych ludzi znasz. Bo powiem Ci, że wielu prawników, lekarzy, architektów itd. jest wydziaranych. Po prostu, tego nie widzisz na co dzień. A, że Tobie tatuaż kojarzy sie z patologią. No cóż w jakim środowisku sie obracasz, takie masz skojarzenia.
Zgłoś
kotorminator 2017-11-21, 15:58 6
Po tym pochylonym łbie w bok widać, że to pustynia intelektualna. Tatuaż tylko potwierdza brak mózgu.
Zgłoś
lucilla 2017-11-21, 15:59 8
Zgłoś
jackalski 2017-11-21, 16:06 8
pazuzu napisał/a:

Jakoś mnie nie przekonałeś, nigdy sie nie uczyłem pisać takiego z.

A ja się uczyłem. Zapewne są rzeczy, których Ty się uczyłeś, a o których ja nie mam pojęcia, więc to chyba nie problem.

pazuzu napisał/a:

Tak czy inaczej podejrzewam że większości ludzi to się kojarzy z rosyjską pisownią

Co źle świadczy o poziomie edukacji w Polsce.

Więcej info:
en.wikipedia.org/wiki/Cursive
en.wikipedia.org/wiki/Z

bodzio667 napisał/a:

Bardziej z angielskim. Jeszcze małe r jest porąbane.

Serio masz 43 lata? OK, ja rozumiem ludzi młodszych ode mnie, ale jak ktoś jest starszy i nie kojarzy kursywy to mnie zaczyna zastanawiać. Przecież to jest początek podstawówki... Nie uczyli dzieci przecież pisać drukowanych liter, tylko odręczne...

A sam tatuaż z punktu widzenia pisowni jest niedbały - słowa pisane kursywą powinny być pisane bez odrywania ręki. Litery powinny się łączyć zgodnie z pewnymi zasadami i zachowywać swoje proporcje. Niepoprawny kerning,zła ligatura, nieutrzymana linia bazowa.
Na plus: przynajmniej bez błędów

No i sama Karyna zgrabna. A dziara jak to bywa, pod konkretny typ zawodnika, więc nie ma się co spinać - jedna sobie wytatuuje Legiunię, inna smoka wawelskiego, ta jedzie dość uniwersalnie
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-21, 16:15 2
jackalski napisał/a:

A ja się uczyłem...

Uczyłeś się tego w czasach słusznie minionych gdy ruscy byli bratnim narodem
Tak czy inaczej, niesmak pozostanie

Zgłoś
Angeltostarakurwa 2017-11-21, 16:44
Jest dobrze stulejarze spokój mi tu
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-21, 16:45
Chrześcijanie mają religijny zakaz tatuowania.
(Z wyjątkiem Koptów w Egipcie.)
Jest to grzech.
Orzeł przybity masońskimi gwiazdkami.
Ktoś jeszcze kojarzy co znaczy pięcio ramienna gwiazda?
Zgłoś
konto usunięte 2017-11-21, 16:46 1
Jod123 napisał/a:

Orzeł przybity masońskimi gwiazdkami.
Ktoś jeszcze kojarzy co znaczy pięcio ramienna gwiazda?

No teraz to przesadziłeś
Zgłoś
ordinarymortar 2017-11-21, 16:52
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem