Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-02-10, 14:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Vigilante 2010-02-10, 15:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 15:55
ta, weszłeś ... -.-'
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 17:45
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 18:41
szyq napisał/a:

Tys jest naprawde ze Slonska? Bo nie wierza ze ktos mieszkajacy w Chorzowie, moglby poprawic jakiegos Gorola ze nie godo sie Slonsk, godo sie Gurny Slunsk! Eh.. ty przeciepie.
Co do filmiku, caly kraj wie jacy sa kibice rUCHU moze sa na Slonsku liczni, ale glupi jak lewy szczewik. Slonsk to tylko Gornik czy GieKSa.

No i mamy kolejnego Obywatela który zarejestrował się tylko po to żeby się ponapinać...
...Gdyby tak dodać więcej takich filmików, było by dwa razy więcej użytkowników(noo... napinaczy)!
Zgłoś
oceniajcie 2010-02-10, 19:20
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 20:04 1
Dorwała nas PSY- (POLICJA) w zawiasie!!!!!!!!!!
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-11, 0:03
bieda bieda...
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-11, 1:37
"weszłem"... już za to należał by mu się kolejny wperdol

Co tu dużo gadać, ot kolejny wyznawca zasady: po co mi mózg, przecież mam dres
Zgłoś
minkabletka 2010-02-11, 11:39
ale chłop... chciał wyjść "kultrarnie" (nie czepiac sie napisałam tak specjalnie) a tu klops... :samoboj"
Zgłoś
locher 2010-02-11, 13:48
czyzby to syn profesora Miod... (wiadome o kogo chodzi ale nie chce obrazac) ?? to slownictwo, skladnia... ehhh to napewno on !!!
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-11, 14:11
experto24 napisał/a:

To, że barwy Górnika zbiegają się z barwami Rosji to nie znaczy, że można te dwie rzeczy porównywać.

Dokładnie! To nie wina Górnika że ruskie mu podpieprzyli kolory
1948 - powstanie Górnika Zabrze
1991 - powstanie państwa Rosja
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-11, 15:53
ALTON napisał/a:

andrew2 Tak się składa, że mieszkam w Chorzowie i widzę co sie dzieje na co dzień. Odnośnie patologii - W dupie byłeś gówno widziałeś. Górny Śląsk(Slonsk jak ty to napisałeś) to właśnie Chorzów dla twojej wiadomości. Dlatego teraz weź ładnie książkę i poucz się na sprawdzian z geografii.

Wow, Ameryki nie odrykes piszac, ze Chorzow nalezy do Gornego Slonska (tak dla mnie to Gorny Slonsk - niestety nie ma odpowiednich znakow interpunkcyjnych do pisania w gwarze, bo jo nie mowia ino godom gorole), pisalem ze kibice innych klubow z innych miast na GS nie lubia Ruchu wlasnie ze wzgledu na tak szeroka patologie. Wiadomo, wszedzie sie to zdarza, ale na Ruchu to norma, wybierz sie na stadion i zobacz kto kibicuje temu klubowi.

Tak sie sklada, ze w Chorzowie jest najwieksza tego typu patologia w calym GŚ... przypadek?

A a propo internetowej napinki - to nie ja tworze wirtualne dzielnice ktore kibicuja Ruchowi tylko wy na swoim marnym portalu, to wasi kibice internetowe kozaki wbijaja na GieKSe i Gornik dzien w dzien na portalach typu sportslaski.pl. Dobrze ze rzeczywistosc to wszystko weryfikuje!!!! I ze obowiazuje jeszcze swiat realny a nie wirtualny!

Jo ino komentuja i stwierdzom co widza, dyc mom do tego prawo.

Pracuja w calym GS i nikej nie spotkolech sie z takom patologiom jak w chorzowie, nikej !!!!!!! Swoja drogom np w Rudzie za Ruchem dziwnym trafem tyz som te najbordziy patologiczne dzielnie...
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-11, 18:53
andrew2 napisał/a:

Wow, Ameryki nie odrykes piszac, ze Chorzow nalezy do Gornego Slonska (tak dla mnie to Gorny Slonsk - niestety nie ma odpowiednich znakow interpunkcyjnych do pisania w gwarze, bo jo nie mowia ino godom gorole), pisalem ze kibice innych klubow z innych miast na GS nie lubia Ruchu wlasnie ze wzgledu na tak szeroka patologie. Wiadomo, wszedzie sie to zdarza, ale na Ruchu to norma, wybierz sie na stadion i zobacz kto kibicuje temu klubowi.

Tak sie sklada, ze w Chorzowie jest najwieksza tego typu patologia w calym GŚ... przypadek?

A a propo internetowej napinki - to nie ja tworze wirtualne dzielnice ktore kibicuja Ruchowi tylko wy na swoim marnym portalu, to wasi kibice internetowe kozaki wbijaja na GieKSe i Gornik dzien w dzien na portalach typu sportslaski.pl. Dobrze ze rzeczywistosc to wszystko weryfikuje!!!! I ze obowiazuje jeszcze swiat realny a nie wirtualny!

Jo ino komentuja i stwierdzom co widza, dyc mom do tego prawo.

Pracuja w calym GS i nikej nie spotkolech sie z takom patologiom jak w chorzowie, nikej !!!!!!! Swoja drogom np w Rudzie za Ruchem dziwnym trafem tyz som te najbordziy patologiczne dzielnie...

To nie jest gra, nie dostaniesz +10 do prezencji za gware. A moze zaczales sie juz meczyc pod koniec uzywajac bardziej "pospolitej" mowy?
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-12, 10:42
ale to było dobre ha ha
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem