Wywiad z pewnym nierozgarniętym drechem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-02-10, 9:14
powinien dodać: '...jesteście psy i macie psią robotę. Ale to, że rozj🤬iście mi pierogi...noooo, tego to ja wam wybaczyć nie mogę!'
pies obił go jak psa? czyli po przyjacielsku
a w tle 'ruskie' czepeczki
konto usunięte
2010-02-10, 12:54
"Ja to po gimnazjum skończyłem edukacje"
konto usunięte
2010-02-10, 12:55
niebieski napisał/a:
a w tle 'ruskie' czepeczki
To, że barwy Górnika zbiegają się z barwami Rosji to nie znaczy, że można te dwie rzeczy porównywać.
experto24 napisał/a:
To, że barwy Górnika zbiegają się z barwami Rosji to nie znaczy, że można te dwie rzeczy porównywać.
uderz w stół a nożyce się odezwą
konto usunięte
2010-02-10, 13:37
Hahahaha. Typowy przyklad przecietnego kibica Ruchu Chorzow, typowy przyklad chorzowskiej patologii. Wlasnie dlatego caly Gorny Slonsk i masa kibicow z Polski ich nienawidzi (procz Widzewa, z ktorym tez nikt sie bratac nie chcial, z wiadomych wzgledow). Bo kto by sie chcial zadawac z kims takim jak na filmiku powyzej ???
konto usunięte
2010-02-10, 13:45
"nie weszłeś!"
konto usunięte
2010-02-10, 13:50
andrew2 Tak się składa, że mieszkam w Chorzowie i widzę co sie dzieje na co dzień. Odnośnie patologii - W dupie byłeś gówno widziałeś. Górny Śląsk(Slonsk jak ty to napisałeś) to właśnie Chorzów dla twojej wiadomości. Dlatego teraz weź ładnie książkę i poucz się na sprawdzian z geografii.
bo kibole innych klubów są mega elokwentni przecież
masakra.. powinien go napierdzielać tą pałą aż by mu może coś wbił do tego tępego łba, albo chociaż wybił reszte..
andrew2 napisał/a:
Hahahaha. Typowy przyklad przecietnego kibica Ruchu Chorzow, typowy przyklad chorzowskiej patologii. Wlasnie dlatego caly Gorny Slonsk i masa kibicow z Polski ich nienawidzi (procz Widzewa, z ktorym tez nikt sie bratac nie chcial, z wiadomych wzgledow). Bo kto by sie chcial zadawac z kims takim jak na filmiku powyzej ???
nie ma jak zarejestrowac sie tylko po to zeby ponapinac sie na Ruch prawda

typowa internetowa napinka