Przyrzekałem sobie, że nie będę wrzucał żadnego gówna na temat polityki, ale dość już mam tego prawicowego ujadania, propagandy, Cejrowskiego, Korwina-Mikke, Marszu Niepodległości, prowokacji i innego płaczliwego p🤬lolo. Dla równowagi:
Enjoy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-12, 23:55
Qwa, to w tym kraju nigdy się nie zmieni -
"Prawica razem,
Ale nie tym razem..."
No właśnie.
konto usunięte
2012-11-12, 23:59
konto usunięte
2012-11-13, 0:06
Nie noszę glanów i nie należę do ONR ale wolę już prawicowe "ujadanie" jak to nazwałeś od lewactwa itp. To pokolenie "nowoczesnych" cyników którzy osiągnęli w życiu tak wiele, że mogą już patrzeć z góry na ludzi wyznających jakieś wartości napawa mnie obrzydzeniem.
konto usunięte
2012-11-13, 0:15
Wolę już faszystów od lewicowców i komunistów. Koniec Świata zobaczymy za kilka lat ile ci ta twoja lewica da, ciulu.
konto usunięte
2012-11-13, 0:24
A ja wolę dwa jabole.
ONR i MW to organizacje lewackie o charakterze narodowym. Poglądy ekonomiczne Cejrowskiego i JKM dla mnie są w porządku. Denerwuje mnie w nich narodowo-katolickie zboczenie. I dlatego nie mam na kogo głosować. Nie może powstać partia ultra liberalna, która będzie chciała woloności w gospodarce, likwidacji socjalistycznych mechanizmów w systemie bez narodowo-religijnego nadęcia?
konto usunięte
2012-11-13, 0:46
konto usunięte
2012-11-13, 0:54
konto usunięte
2012-11-13, 1:11
konto usunięte
2012-11-13, 4:20
konto usunięte
2012-11-13, 10:50
@Koniec Świata
Zdjęcie, które wstawiłeś nijak ma się do wujka Adolfa. On co najwyżej sobie pożyczył to pozdrowienie
Brak edukacji nie zwalnia z myślenia
wiesiors4 napisał/a:
Wolę już faszystów od lewicowców i komunistów.
Ale to jest to samo...
Pan Cejrowski jak i Pan Korwin-Mikke to jedni z najmądrzejszych ludzi w tym kraju.
Więc miej troszkę szacunku szczylu.