👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jestem tu nowy, nie chcę odbiegać od poziomu tego portalu, jeszcze by mnie jakiś gimbus zwyzywał, o ironio, od gimbazy... z tego co załapałem, to najważniejsze jest właśnie nie dać się przekonać, że nie ma się racji, tylko obstawać przy swoim zdaniu, nawet jeśli ocieka idiotyzmem... podoba mi się tu, zostanę dłużej... albo nie, zależy od adminów, pewnie kiedyś im też podpadne :o na całe szczęście jestem jeszcze płotką

Mogła tego gnojka z 2:00 przejechać, skoro mały nie wie w którym miejscu powinno przechodzić się przez jezdnie...
ten mały gnojek będzie pracował na Twoją emeryturę, ogarnij się... no chyba, że odwrotnie, to zrozumiem...

realign napisał/a:
"albowiem należy się zatrzymać gdy jakiś inny samochód zatrzymał się przed przejściem umożliwiając pieszym przejście. "
Skręcali w lewo, dlatego stali.
aa rzeczywiście, mój błąd, przepraszam.
koleś dostaje od tira w tył i jego reakcja "ała" profesjonalnie !

Up Kobieta jest tylko nosidełkiem czyli frajerem
a to facet zapładnia, spuszcza się i przekazuje swoją mądrością plemnikową. Józef Piłsudski I roman giertych mają tyle wspólnego co Cejrowski do swoich pół butów z biedronki za 0.5gr

Za pomylenie pedałów hamulca z gazem powinien być dozywotni zakaz prowadzenia pojazdu !
Leothyr napisał/a:
Wiecie, że w sytuacji z filmu nr 1 za wypadek był odpowiedzialny...rowerzysta?
![]()
Przez przejście dla pieszych bez ścieżki należy PRZEPROWADZIĆ rower.
Kierowca samochodu nawet mandatu nie dostał![]()
No shit sherlock ?
Sam kiedyś przejeżdżałem rowerem po pasach, ale teraz z perspektywy kierowcy i swojej jeszcze krótkiej kariery kierowcy wiem jaki to jest debilizm, już nie raz musiałem dawać po heblach bo jakiś pacan wyskakuje nagle na ulice. A więc rowerzyści przejeżdżający po pasach -

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie