👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zadaniem egzaminatora jest niedopuszczenie do takiej sytuacji, więc dziwię się jak siedzą sobie na czilaucie jak obok prowadzi kobieta... to tak jak dać psu prowadzić auto i dziwić się potem, że wylądowaliśmy w rowie.

w pierwszym przypadku oczywiscie wina kierowcy czerownego auta, co nie zmienia faktu ze rowerzysta sam sie prosil o klopoty. sam zlamal przepisy bo to przejscie dla PIESZYCH

"co się stało, jezus maria, co się stało?"
i jeszcze gleba egzaminatora

@up
jak ty jajami prawko robiłeś - to na hardzie w seks-dewiacje szukaj swego nagrania
jak ty jajami prawko robiłeś - to na hardzie w seks-dewiacje szukaj swego nagrania

Wiecie, że w sytuacji z filmu nr 1 za wypadek był odpowiedzialny...rowerzysta?
Przez przejście dla pieszych bez ścieżki należy PRZEPROWADZIĆ rower.
Kierowca samochodu nawet mandatu nie dostał

Przez przejście dla pieszych bez ścieżki należy PRZEPROWADZIĆ rower.
Kierowca samochodu nawet mandatu nie dostał

Należałoby wprowadzić rzetelne testy psychologiczne żeby odsiać pewne jednostki które prawa jazdy mieć nie powinny. Prędzej czy później spowodują wypadek.

Bardzo dobre filmy. Wolę polskie niż ruskie:) Ale ciekawi mnie, dlaczego dwie babki, które przywaliły w płot włączyły wycieraczki:D Przetrzeć szybkę sobie chciały, bo nie dowierzały co odwaliły za manianę?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie