Dziecko na hulajnodze prowadzone dziadkiem unika śmierci.Spadający głaz niewątpliwie by je zniszczył. A obok zaparkowane było białe BMW.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
Nikt tam zbytnio inteligencją nie grzeszy... stoją i patrzą czy spadnie więcej pewnikiem...
Czy mógłby mi ktoś podać definicję spamu, bo ja chyba czegoś nie rozumiem?...
up nie kazdy lubi jego opisy, ale pomijajac fakt, ze fantastico jako jeden z nielicznych dba o nas dostarczajac dziennie jedyne materialy godne tej strony to moze powinienes siedziec cicho i po prostu sie delektowac, a nie szukac dziury w calym?
hellbwoi napisał/a:
Nikt tam zbytnio inteligencją nie grzeszy... stoją i patrzą czy spadnie więcej pewnikiem...
Ten głaz nie spadł sam z siebie (kilka metrów od budynku), tylko został rzucony z dachu przez autochtoniczną gimbazę.
Cytat:
Natomiast jeśli ktoś umiera przez wybuch szambowozu
tylko to mnie zainteresowało z Twojego bełkotu, podrzucisz link?
Widziałem to w wczoraj na pewnym portalu. Nie wrzucałem bo nudne, ale jak ktoś idzie w masówkę...
fantastico, czytając twoje opisy muszę w końcu wystawić pierwszy komentarz od ponad 7 lat na tym portalu :
brak mi słów, ręce opadają
brak mi słów, ręce opadają
W.S.N.R. napisał/a:
Czy mógłby mi ktoś podać definicję spamu, bo ja chyba czegoś nie rozumiem?...
Kod:
Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.
Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.
Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy.
Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.
Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.
Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy.
Więc nie, to nie jest spam jeśli wpisuje się to w idee portalu, który ma w nazwie "SADISTIC". No chyba, że wolicie na głównej człenia co nagrywa dupę klientki komórką, dziecko co krzyczy ulala na widok samochodu, fryzjerstwo siekierą, jak zdobyć 4 pkt z rzutów wolnych, czy dwie dupeczki kręcące dupeczkami (chociaż to już bardziej
No chyba, że chcecie ;D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie