Jak mnie wkurza to przejście. Dopiero po którymś wypadku wprowadzili znak i światła na drodze. Jak się okazało, że nic to nie dało to ustawili progi zwalniające i zmniejszyli w tym miejscu drogę do jednego pasa. Mimo tego nadal znajdują się pajace, którym tak bardzo się spieszy. Sytuacja prawie taka sama jak w Rosji. Jeszcze kilka lat i każdy będzie sunął po chodniku po prawej i chodniku po lewej.
Według mnie ta ulica nadaje się do przebudowy, bo nie dość, że są groźne wypadki to jeszcze do tego olbrzymie korki, w których stoją tramwaje. Jest sobie dosyć ruchliwa ulica, dwupasmowa, która prowadzi do głównej ulicy w mieście i praktycznie na ostatnich 300 metrach zwęża się i przez to w tym miejscu w godzinach szczytu wszystko stoi. Kto to budował i dlaczego dla włodarzy tego miasta ważniejsze jest zbudowanie ulicy, która prowadzi donikąd (nowa wałowa), a nie zajęcie się aktualnymi problemami.
Tam nawet jak wbiją kolce które się świecą i widać je z kilometra to i tak jakiś cwany debil sobie tamtędy przejedzie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ale co w tym dziwnego? Przecież to Golf.
konto usunięte
2014-06-13, 20:07
Wracając z Zaspy i jadąc ,,2" to jest jakaś masakra... Stoi tak samo w korkach jak samochody mimo, że jest to miejsce do ogarnięcia bo tylko urzędasy sami tam sobie narobili gówna i teraz w nim siedzą zamiast od początku zrobić to jak należy...
Miałem okazję przechodzić na tym przejściu jeszcze przed progami i jak dwupasmówka była bez świateł - niezły hardcore. Polecam dla ludzi szukających adrenaliny
konto usunięte
2014-06-13, 20:13
cała Polska bo w wiadomościach było
tam zamontowali kamerkie i zrobią fotki tym co tak robią
Polaczek w dostawczaku nie może przeboleć tego, że ktoś go wyprzedził i dzięki iq wyższym niż 10 ominął próg zwalniający który jakiś debil postawił na normalnej drodze. Ból dupy na poziomie ponad 9000