Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:17
Bugini 2015-05-06, 7:57 3
Czyli kobieta bez własnego zdania, której poglądy zależne są od otoczenia ma być czymś fajnym? Ciekawe
Zgłoś
BongMan 2015-05-06, 8:01
Masz rację, to jest bez sensu. Poprawiam.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-06, 10:02 44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-06, 11:03 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-06, 11:48 8
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-06, 12:08 6
Ty tępy młotku... mówiłeś o jednym rozróżnieniu i o jednej kwestii, więc teraz nie poszerzaj zakresu, nie dodawaj kolejnych informacji, które niby argumentują Twój wywód.
Ludzie dzielą się na mądrych i głupi, dobrych i złych - nie jest to uzależnione od płci.

A patrząc na formę wypowiedzi to dodałabym jeszcze na chamów, kretynów... i jesteś żywym przykładem na to, że żadna uczelnia (o ile to prawda z tą wymianą) nie zrobi z buraka człowieka na poziomie.

Wróć jednak do tartaku.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-06, 12:28 5
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-06, 12:43 5
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-06, 13:08 6
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-06, 13:18 2
Wrócę do domu to Ci odpiszę... ostatni raz... bo mówię, takiego zatwardzenia dawno nie widziałam.
I wspomniałam o wyborach w USA, bo Ty od nich zacząłeś i chciałam Ci pokazać, że to trochę inaczej działa niż u nas, więc i dyskusje mają inny charakter.

A temat, który wrzuciłeś (nie mam czasu go teraz czytać, przejrzałam tylko)... na tej podstawie czerpiesz wiedzę o świecie, o ludziach, relacjach? Czytałeś książkę "Władca much"?
Manipulacja??? Człowiek manipuluje od najmłodszych lat - więc kwestia podatności jest kwestią indywidualną.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-06, 14:07 5
Zgłoś
aimbotakahl1 2015-05-06, 16:14 8
@up

Dobrze się bawicie ?
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-06, 18:15 3
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-06, 19:10 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem