👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co teraz robią co po niektórzy studenci tylko chleją,ćpają i mażą ze coś zalicza .Bez urazy dla niedobitków ale to była siła..

Oni nie walczyli o "lepszą Polskę". Oni walczyli aby rozpieprzyć komunę. Bo co do tego co w jej miejsce zbudować, to mieli, jak się okazało, całkiem odmienne zdania.

Co to za flaga czerwono-czarna ? Już nic nie rozumiem, bo pisaliście że to flaga lewaków i komunistów.
2012
1989
2012

1989

a większość z nich jest teraz lewicowa i walczą z wolnym rynkiem itd. Lewactwo=komunizm, faszyzm=lewactwo. Nikt i nic mnie nie przekona, że jest inaczej bo nie jest. Każdy profesor a na pewno większość biorąc fakty a nie swoje przekonania potwierdzi to info

wtedy sobie już mogli strajkować jak wszystko było dopięte na ostatni guzik z tw bolkiem przy okrągłym stole, sprzedano nas i staliśmy się krajem kolonialnym bez własnego zdania

@DUST DEVIL
Nie mogę ciebie i tego twojego podpisu. Obok symbolu komunizmu piszesz "Słowiańska siła...". Tyle że komunizm zniszczył kraje słowiańskie i przez twoich mistrzów Słowianie to europejscy chinole.
Nie mogę ciebie i tego twojego podpisu. Obok symbolu komunizmu piszesz "Słowiańska siła...". Tyle że komunizm zniszczył kraje słowiańskie i przez twoich mistrzów Słowianie to europejscy chinole.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie