📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

On nie jest od recytowania wierszy przecież, taniej sensacji szukacie. Oby wam te szkoły pootwierali na całe lato

Ebbebe wwfww jako smakujesz aż się zepsujesz...abffbff prawda....czyli wtedy dopiero wiemy kiedy brakuje nam tego zdrowia abffww jak ono jest absolutnie kluczowe...
To na prawdę zabawny filmik z Morawieckim, szkoda tylko ze zatoczył już chyba 10 koło w internetach. Najwyraźniej KODziarze dostają sraczki na widok słupków sondażowych. Co do samego Morawieckiego to najlepszy premier po 89 r
skywalker75 napisał/a:
To na prawdę zabawny filmik z Morawieckim, szkoda tylko ze zatoczył już chyba 10 koło w internetach. Najwyraźniej KODziarze dostają sraczki na widok słupków sondażowych. Co do samego Morawieckiego to najlepszy premier po 89 r
Tak przypisujac sobie cudze osiagniecia. jak np z drogami. To jak byl internowany w stanie wojennym

silwerbalk napisał/a:
Ja wiem że był bankowcem
Był banksterem, z wykształcenia historykiem. W obu przypadkach był równie beznadziejny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie