👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krawężniki z drogówki nawet nie potrafią obezwładnić typa i zawieźć na komendę tak jak prosi. Hahahha

samo filmowanie a upublicznienie nagrania to dwie różne sprawy

Ja mam bardzo wysokie stawki, 30 prawników na etatach i jednego agenta
. Ciekawy czym zajmuje sie firma 'pana prazesa'. Przewozeniem burakow w gnijacym Peugeocie?
Mam nadzieje, ze zwroci nam pieniadze za zmarnowany czas pracy policjantow i wycieczke ich przelozonego.

Mam nadzieje, ze zwroci nam pieniadze za zmarnowany czas pracy policjantow i wycieczke ich przelozonego.
Admirał napisał/a:
Wg. mnie koleś miał rację. Nie chcesz być kręcony, to nie powinni cię kręcić.
A jak wale konia przy otwartym oknie to też nie chcę żeby mnie kręcili.
Jak ktoś kto zawalił na drodze może jeszcze mieć pretensje do policji bo go kamerują, ja na ich miejscu bym kamery wyłączył i pokazał mu kto jest prawem.
"mam 30 prawników na etatach" hahahahaha żaden nie odpowiedział na wezwanie pana i władcy, żaden

''- Naprawdę ja mam 30 prawników na etatach.
- Nie wiem czy Panu gratulować...''
Lekko zgasił cwaniaka
- Nie wiem czy Panu gratulować...''
Lekko zgasił cwaniaka

-"ja mam bardzo wysokie stawki" powiedział kasjer z Biedronki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie