spałować sk🤬esyna i zaj🤬 gazem w oczy ,a potem na glebe i pałą w łeb j🤬ego cwaniaczka sam bym mu wyk🤬ił za te trele

Spałować na dzień dobry wiesniaka. Gdyby nie kamery kwiczałby po 2 min. na asfalcie i przepraszał władze.
Nie chce okazac dokumentow, nie podaje nazwiska. Prosta pilka dolek i do okaznia. Policjanci tutaj to zwykle c🤬y i tyle.
SZAJBAAA napisał/a:
A co z tymi kamerami jest nie tak?
Nagrali go podczas seksu z 13 latkiem czy na zwykłym k🤬a przekroczeniu prędkości?
CO żona się wścieknie bo mandat na 400zł ? No i co z tego?
No nie róbmy k🤬a jaj!
Wielki pan prezes w starym Peugeocie 406![]()
a może to jego drugie autko zarejestrowane na c🤬tego aby mógł sobie porochać... no i finito

"jestem prezesem i wiem jakie są moje prawa"... no ja nie dupce jaki bezczelny sk🤬iały j🤬iec. Mogli go w h🤬j aresztować i wydupcyć sprawę w sądzie a nie j🤬 się z nim jak z jakąś k🤬a j🤬ą księżniczką. WIelki prezes k🤬a w peugocie 406, pewnie w lizingu bo obró ma taki że kradnie papier do drukarek.
J🤬y k🤬a lamus. Szkoda że nie widać tablic.
J🤬y k🤬a lamus. Szkoda że nie widać tablic.

Bardzo dobrze, nie jest statysta, niech wypier... wychodza. Dolaczam sie do postu na pierwszej stronie? Po ch* to kreca? Nie ma to jak robic sensacje z mandatu, gdy obok rozp🤬ala*a nam kraj politycy i przekupnicy. WTF?!

Ronald Wdan napisał/a:
Bardzo dobrze, nie jest statysta, niech wypier... wychodza. Dolaczam sie do postu na pierwszej stronie? Po ch* to kreca? Nie ma to jak robic sensacje z mandatu, gdy obok rozp🤬ala*a nam kraj politycy i przekupnicy. WTF?!
Ty ale to jest drogówka a nie wojsko...
Telewizja kręci to co widz chce (przeważnie) oglądać.
To żadna sensacja, cyrk zrobił ten kierownik tzn. "prezes" który ma na etacie 30 prawników