Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
żmij 2025-05-28, 18:12 3
Co ten czaskoski...
Czy to ten drugi pedał?

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Lukaz2211 2025-05-28, 18:17 15
To ten który był alfonsem i dziadka oszukał.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-05-28, 18:19 24
Lukaz2211 napisał/a:

To ten który był alfonsem i dziadka oszukał.

j🤬 ich wszystkich pies,ale nie powtarzaj tych samych bredni co rudy - już to udowodniono że rudy ściemnia

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
suicidal_13 2025-05-28, 18:20 1
'' tego typu'
piękny smaczek
Zgłoś
krzysiek19b78 2025-05-28, 18:24 23
nawet tu koszerna propaganda , a taki fajny był portal bez tego gówna
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-05-28, 18:24 15
za takie gówno chcecie żeby ktoś dopłacał premium? poj🤬o!
Zgłoś
Omijampolkizdaleka 2025-05-28, 18:26 24
Lepiej iść ma ustawkę jak na paradę równości z rafałkiem
Zgłoś
Kriski 2025-05-28, 18:29 8
BigLebovsky napisał/a:

Mnie rozśmieszyło...

To nie świadczy dobrze o Twoim intelekcie.
Zgłoś
żmij 2025-05-28, 18:29 7
Omijampolkizdaleka napisał/a:

Lepiej iść ma ustawkę jak na paradę równości z rafałkiem

Najlepiej by było, gdybyśmy nigdy nie usłyszeli o żadnym z tych żałosnych pajaców.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Lukaz2211 2025-05-28, 18:30 7
BigLebovsky napisał/a:

j🤬 ich wszystkich pies,ale nie powtarzaj tych samych bredni co rudy - już to udowodniono że rudy ściemnia

Wystarczy że zapytasz kogokolwiek kto jest z Gdańska to wytłumaczy Ci co to za człowiek
Zgłoś
BigLebovsky 2025-05-28, 18:32 6
Lukaz2211 napisał/a:

Wystarczy że zapytasz kogokolwiek kto jest z Gdańska to wytłumaczy Ci co to za człowiek

Ale ja mam w c🤬ju co to jest za człowiek. To nie mam być agitacja wyborcza.

[ Dodano 2025-05-28, 18:34 ]
Kriski napisał/a:

To nie świadczy dobrze o Twoim intelekcie.

Widzę że pojęcie wolnościowe masz jak tęczowy Rafał. Byłbym fajny gdyby śmieszyło mnie tylko to co ciebie? Ty na ten przykład wrzucasz dużo materiału sympatyzującego z ukrakami. Jak dla mnie to też nie świadczy dobrze o twojej inteligencji

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Konto usunięte 2025-05-28, 18:40 4
Wie ktoś z jakiego powodu nie można na sadolu kazać np. takiemu typowi wyp🤬alać?
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-05-28, 18:41 11
Lukaz2211 napisał/a:

Te wszystkie argumenty może miałby sens gdyby podnosiły je nie pro-KO konta boty takie jak Ty które nie mają żadnej historii na serwisie a w temacie z głupią przeróbką SI dotyczącą polityków KO p🤬lisz coś o Nawrockim jako bandycie, co może jest prawdą ale ma się nijak do wątku w którym odpisałeś i brzmisz jak wynajęty za grosze bot.

To samo z genialnym premierem który powołuje się na słowa jakiegoś patusa który mówi o kryminalnej historii Nawrockiego.

To samo tacy debile jak Ty którzy rzucają śmiesznymi tekstami o tym że każdy w Gdańsku wie o tym co robił Nawrocki. W Gdańsku żyje PÓŁ MILIONA ludzi. Jeśli tyle osób wie o jego przeszłości to dawno by siedział w pace. Zwłaszcza że Trójmiasto jest zawsze po stronie Tuska od kiedy tylko zaczął mieć On znaczenie w polityce.

Nic co piszesz nie ma sensu.

Afery Nawrockiego są przegrzane. Mgliste zarzuty bez twardych dowodów grzane przez dwa dni, a potem nowa afera i nowe mgliste argumenty. Ludzi to zwyczajnie nie insteresuje bo jeśli po kilku aferach nikt nie znalazł żadnych rzeczowych dowodów to każda kolejna aferka będzie automatycznie traktowana jak bzdura przez dużą część społeczeństwa. Klasyczny przykład Chłopca, który wołał o pomoc.

Argeusz napisał/a:

Wie ktoś z jakiego powodu nie można na sadolu kazać np. takiemu typowi wyp🤬alać?

Bo kiedyś ten portal się szanował i forum było do chamskich ale jednak dyskusji. Wyp🤬alaj stało się spamem więc zostało zakazane.
Zgłoś
Lukaz2211 2025-05-28, 18:45 3
Ork.Fajny napisał/a:

Te wszystkie argumenty może miałby sens gdyby podnosiły je nie pro-KO konta boty takie jak Ty które nie mają żadnej historii na serwisie a w temacie z głupią przeróbką SI dotyczącą polityków KO p🤬lisz coś o Nawrockim jako bandycie, co może jest prawdą ale ma się nijak do wątku w którym odpisałeś i brzmisz jak wynajęty za grosze bot.
To samo z genialnym premierem który powołuje się na słowa jakiegoś patusa który mówi o kryminalnej historii Nawrockiego.
To samo tacy debile jak Ty którzy rzucają śmiesznymi tekstami o tym że każdy w Gdańsku wie o tym co robił Nawrocki. W Gdańsku żyje PÓŁ MILIONA ludzi. Jeśli tyle osób wie o jego przeszłości to dawno by siedział w pace. Zwłaszcza że Trójmiasto jest zawsze po stronie Tuska od kiedy tylko zaczął mieć On znaczenie w polityce.
Nic co piszesz nie ma sensu.
Afery Nawrockiego są przegrzane. Mgliste zarzuty bez twardych dowodów grzane przez dwa dni, a potem nowa afera i nowe mgliste argumenty. Ludzi to zwyczajnie nie insteresuje bo jeśli po kilku aferach nikt nie znalazł żadnych rzeczowych dowodów to każda kolejna aferka będzie automatycznie traktowana jak bzdura przez dużą część społeczeństwa. Klasyczny przykład .

dobra przyznaje się jestem botem, a ty obejrzyj sobie co Metzen mówi wyraża swoją opinie na temat oszustwa mieszkaniowego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie