podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
a czemu nikt już się z "ale urwał" nie śmieje? Bo to K🤬A stare. A "Ministerstwo prawdy" Cejrowskiego jest zajebiste.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell

wszedzie ta polityka , k🤬a wchodze tu bo mam to w dupie a nie żeby słuchać kolejnych przepychanek tych samych sk🤬ieli co od 20 lat nic nie zmienili poza tym że jest k🤬a drogo jak c🤬j , wiec wyp🤬alać mi z tym na wykop onet czy inne c🤬je muje
To idź się wysrać.
A "ministerstwo prawdy" jest pierwszorzędne.

patrioci z młodzieżowych stron ze śmiesznymi obrazkami
rośnie nam ta nasza inteligencja wychowana na niezaleznej.pl

Lemingi już dostały wytyczne pod kampanię?
patrioci z młodzieżowych stron ze śmiesznymi obrazkami
rośnie nam ta nasza inteligencja wychowana na niezaleznej.pl
Lemingami określa się elektorat PO ćwieku. A tymczasem bujaj się na gazeta.pl czy pooglądać TVN i zagłosuj na tę samą swołocz, która po dorwaniu się do władzy wydyma swój elektorat kolejną podwyżką podatków bałwanie.
Bo nie zyje.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!

chupsky - poczytaj o tej podwyżce podatków, a potem wyzywaj kogoś od baranów.
Pocieszaj się, że mass-media mówią prawdę i jesteś oczytany tłuku kartoflany. Zrobiłeś na mnie ogromne wrażenie tym, co napisałeś, a teraz bujaj się poczytać trochę o tym, jak naprawdę wpływają podwyżki podatków na gospodarkę. Polecam centrum A. Smitha albo Instytut Misesa, a nie gazetę wybiórczą, tvn czy inny pookrągłostołowy paszkwil dla nieoczytanej hołoty.
wszedzie ta polityka , k🤬a wchodze tu bo mam to w dupie a nie żeby słuchać kolejnych przepychanek tych samych sk🤬ieli co od 20 lat nic nie zmienili poza tym że jest k🤬a drogo jak c🤬j , wiec wyp🤬alać mi z tym na wykop onet czy inne c🤬je muje
Kurde, jak widzę jakiś temat, który mnie nie interesuje to go olewam, i przeglądam dalej...
Zbędne p🤬lenie jest... zbędne

podpis użytkownika

A czemu z Aviatora i jego irasiada oraz "ziemi Polskiej do Wolski" nikt już się nie śmieje?
A co to, Kaczora w międzyczasie znowu premierem obrano, albo prezydentem, że trzeba go punktować?
Nawet swego czasu badania robiłem w internecie: każde słowo Kaczora było powtarzane w każdym popularnym serwisie od rana do wieczora, ale o tym co Tusk robi, to się przez tydzień nie wywiedziałem. Jakby nie było człowieka.