T-Bag i jego niewyparzona buźka
Kto nie oglądał serialu, zalecam nadrobić zaległości. Wciąga od pierwszego odcinka.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T0B1
2015-04-05, 0:35
A potem Abruzzi pozbawił go rączki

Ma żartowniś za swoje.
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Powtórzę pewnie kilka komentarzy, ale najlepszy był pierwszy sezon czyli więzienie i rządowe spiski. Potem ten którego akcja działa się w Panamie w Sonie. Niestety ostatnie odcinki to w ogóle jakieś science fiction i przez to serial stracił cały urok.
konto usunięte
2015-04-05, 1:31
Jest jedna rzecz która aż razi. Seria fantastycznych zmartwychwstań:
1 sezon: ożywa tatusiek lincolna i michaela.
2 sezon: ożywa koleś za zabójstwo którego miał być stracony lincoln.
4 sezon: ożywa gretchen, sara, matka michaela, a jak się już wydaje, że scenarzyści się opamiętali wskrzeszony zostaje kellerman.
W tym serialu aktorzy drugoplanowi wypadają o wiele lepiej niż główne postacie: bracia drewniaki.
konto usunięte
2015-04-05, 1:58
trailer park boys
konto usunięte
2015-04-05, 2:13
TWD, Breaking Bad, Wikingowie, Synowie Anarchii. Polecam obczaić zielonym w kwestii seriali.
Prison Break skończył się po pierwszym sezonie.
tylko pierwszy sezon, co do synów anarchii to później zrobiła się z tego jakaś rodzinna melodrama chyba od 6 sezonu, TWD może przynudzać, ale to nie serial o zabijaniu zombiaków a dramat osadzony w świecie zombie breakout, wikingowie świetni niemal w każdym calu, razić mogą jedynie zbędne wizje księżulka, nie pasują po prostu. BB to świetne aktorstwo i scenariusz.
Ostatnimi czasy seriale wyewoluowały z papki dla starych bab do rangi tworów najwyższych lotów, zostawiając kinowe produkcje daleko w tyle. Przyciągają dobrych aktorów, którzy wspinają się na szczyty aktorskich możliwości i biją filmy na głowę pod względem scenariuszowym. Najlepsze ustępują już chyba tylko efektami.
a ja od siebie dodam True detective, hannibal , shameless i house of cards zajebiste seriale warto obejrzeć
Person of interest też fajny serial
konto usunięte
2015-04-05, 10:55
a ja dodam jeszcze Kamienie śmierci, krótki serial ale wciąga
Breaking Bad zjada Prison Break
konto usunięte
2015-04-05, 12:07
Jeśli chodzi o seriale związane z więzieniem to polecam Oz, a nie jakiś Prison Gej
taaa - fabuła jak w modzie na sukces :-]