T-Bag i jego niewyparzona buźka
Kto nie oglądał serialu, zalecam nadrobić zaległości. Wciąga od pierwszego odcinka.
Aktorzy ktorzy grali T-baga i agenta Mahoney'a , odegrali swoje role po mistrzowsku ;] Generalnie 1 sezon odstawal od reszty , byl najlepszy ;]
Ogromniaste piwko

szukałem jakiegoś serialu aby sobie poogladac a zapomniałem o nim

,kiedyś oglądałem ale nie dooglądałem
Konto usunięte
2015-04-04, 3:07
Takie pierdoły oglądają ludzie, którzy mają taką samą patole w domu jak tutaj... Lepszy był Lost
jerryA napisał/a:
Takie pierdoły oglądają ludzie, którzy mają taką samą patole w domu jak tutaj... Lepszy był Lost
W domu wszystko dobrze tak poza tym?
Zabrakło "według mnie" lost był lepszy
Konto usunięte
2015-04-04, 4:54
piwko za żart niepoprawny politycznie
dobry odcinek
Konto usunięte
2015-04-04, 7:58
Dobry Serial ale polecam Spartakusa albo Wikingów , krew, flaki , rozj🤬e mordy , gw🤬ty . i inne przyjemne dla oka rzeczy
Prison break był dobry ale tylko do drugiego sezonu, kolejne sezony to gówno jakich mało.
podpis użytkownika
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."
Konto usunięte
2015-04-04, 10:20
Prison Break << Oz
Wikingowie > wszystko
O dziwo polecam Służby Specjalne, Polski serial, a jak dla mnie klasa światowa. Dobra gra aktorska, nic tylko teraz czekać na 2 sezon (o ile powstanie).
Konto usunięte
2015-04-04, 23:37
Prison Break był dobry cały.
ja moge polecić serial Peaky Blinders
zauważyliście, że człowiek grał czerwonymi kartami a murzyn niebieskimi?
ja p🤬le, ale patola, kto jeszcze gra w "dobieranego" na kase?
a tak to serial spoko. Jak ktoś wcześnirj pisał 1 sezon najlepszy i na poziomie, reszta już nie
Nikt nie lubił T-Baga