T-Bag i jego niewyparzona buźka
Kto nie oglądał serialu, zalecam nadrobić zaległości. Wciąga od pierwszego odcinka.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aktorzy ktorzy grali T-baga i agenta Mahoney'a , odegrali swoje role po mistrzowsku ;] Generalnie 1 sezon odstawal od reszty , byl najlepszy ;]
konto usunięte
2015-04-04, 3:07
Takie pierdoły oglądają ludzie, którzy mają taką samą patole w domu jak tutaj... Lepszy był Lost
jerryA napisał/a:
Takie pierdoły oglądają ludzie, którzy mają taką samą patole w domu jak tutaj... Lepszy był Lost
W domu wszystko dobrze tak poza tym?
Zabrakło "według mnie" lost był lepszy
konto usunięte
2015-04-04, 4:54
piwko za żart niepoprawny politycznie
dobry odcinek
konto usunięte
2015-04-04, 7:58
Prison break był dobry ale tylko do drugiego sezonu, kolejne sezony to gówno jakich mało.
konto usunięte
2015-04-04, 10:20
Prison Break << Oz
Wikingowie > wszystko
O dziwo polecam Służby Specjalne, Polski serial, a jak dla mnie klasa światowa. Dobra gra aktorska, nic tylko teraz czekać na 2 sezon (o ile powstanie).
konto usunięte
2015-04-04, 23:37
Prison Break był dobry cały.
ja moge polecić serial Peaky Blinders
zauważyliście, że człowiek grał czerwonymi kartami a murzyn niebieskimi?
Nikt nie lubił T-Baga