👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Faktycznie koronak🤬sek odbije sie na gospodarce. Bardzo pozytywnie firmy produkujace niektore produkty zwiekszaja obrot kulkukrotnie...
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Arathnmor napisał/a:
Podobne sceny za 2-3 tygodnie u nas
U mnie na osiedlu już od paru dni brakuje w sklepach spirytusu i wódy. Alkoholiczne śmiecie mają teraz świetną wymówkę przed żonkami, bo trzeba się dobrze odkazić, albo te zapijaczone ścierwa robią zapasy, bo nie ma nic gorszego dla alkoholika niż wizja pustej flaszki.
dignogato napisał/a:
U mnie na osiedlu już od paru dni brakuje w sklepach spirytusu i wódy. Alkoholiczne śmiecie mają teraz świetną wymówkę przed żonkami, bo trzeba się dobrze odkazić, albo te zapijaczone ścierwa robią zapasy, bo nie ma nic gorszego dla alkoholika niż wizja pustej flaszki.
U mnie czystki wódy i piw sa przed każdym weekendem to nie widze różnic poza idiotami kupującymi nadmiar towaru bo idzie grypa
kubol napisał/a:
Faktycznie koronak🤬sek odbije sie na gospodarce. Bardzo pozytywnie firmy produkujace niektore produkty zwiekszaja obrot kulkukrotnie...
Ja tam się raczej spodziewam kryzysu co z Tego, że chwilowo będą mieli większy utarg jak wkrótce biznes może stanąć przez kwarantannę i zamykanie granic a rząd nawet złotówki nie odpuści i zusy i pracowników trzeba będzie wypłacić
kubol napisał/a:
No zwłaszcza zwiększą jak połowa pracowników będzie na kwarantannie, 2/3 w szpitalu pod respiratorem a 1/3 w krainie wiecznych łowów.
Wiewór napisał/a:
No zwłaszcza zwiększą jak połowa pracowników będzie na kwarantannie, 2/3 w szpitalu pod respiratorem a 1/3 w krainie wiecznych łowów.
To już kolejny twój post jaki czytam z faktami i statystykami wyssanymi chyba z k🤬sa ojca.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie