Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:42
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bleblebator1 2020-03-10, 22:30 39
Niech się przyzwyczajają, tak kończy się socjalizm.
Zgłoś
kubol 2020-03-10, 22:33 3
Faktycznie koronak🤬sek odbije sie na gospodarce. Bardzo pozytywnie firmy produkujace niektore produkty zwiekszaja obrot kulkukrotnie...
Zgłoś
sensualna 2020-03-10, 22:39
Hiszpanie się ubezpieczają co mnie wcale nie dziwi
Zgłoś
zwierzak30 2020-03-10, 23:13 2
Chińczycy wstrzymali dostawy że tak pusto?
Zgłoś
Arathnmor 2020-03-10, 23:16 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-03-10, 23:40 18
Arathnmor napisał/a:

Podobne sceny za 2-3 tygodnie u nas

U mnie na osiedlu już od paru dni brakuje w sklepach spirytusu i wódy. Alkoholiczne śmiecie mają teraz świetną wymówkę przed żonkami, bo trzeba się dobrze odkazić, albo te zapijaczone ścierwa robią zapasy, bo nie ma nic gorszego dla alkoholika niż wizja pustej flaszki.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-03-11, 0:21 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ProVVe 2020-03-11, 1:07
dignogato napisał/a:

U mnie na osiedlu już od paru dni brakuje w sklepach spirytusu i wódy. Alkoholiczne śmiecie mają teraz świetną wymówkę przed żonkami, bo trzeba się dobrze odkazić, albo te zapijaczone ścierwa robią zapasy, bo nie ma nic gorszego dla alkoholika niż wizja pustej flaszki.

U mnie czystki wódy i piw sa przed każdym weekendem to nie widze różnic poza idiotami kupującymi nadmiar towaru bo idzie grypa
Zgłoś
mygyry 2020-03-11, 7:54 1
kubol napisał/a:

Faktycznie koronak🤬sek odbije sie na gospodarce. Bardzo pozytywnie firmy produkujace niektore produkty zwiekszaja obrot kulkukrotnie...

Ja tam się raczej spodziewam kryzysu co z Tego, że chwilowo będą mieli większy utarg jak wkrótce biznes może stanąć przez kwarantannę i zamykanie granic a rząd nawet złotówki nie odpuści i zusy i pracowników trzeba będzie wypłacić
Zgłoś
Wiewór 2020-03-11, 8:05 2
kubol napisał/a:

No zwłaszcza zwiększą jak połowa pracowników będzie na kwarantannie, 2/3 w szpitalu pod respiratorem a 1/3 w krainie wiecznych łowów.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-03-11, 8:21
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-03-11, 8:37
Zgłoś
Crisko 2020-03-11, 10:38 1
Wiewór napisał/a:

No zwłaszcza zwiększą jak połowa pracowników będzie na kwarantannie, 2/3 w szpitalu pod respiratorem a 1/3 w krainie wiecznych łowów.

To już kolejny twój post jaki czytam z faktami i statystykami wyssanymi chyba z k🤬sa ojca.

Zgłoś
only4u 2020-03-11, 11:43

Srajtaśma najważniejsza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem