Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
trawa 2025-06-09, 12:45 2
Jarazz napisał/a:

Może ona w konsekwencji podlegać pewnym ograniczeniom, które powinny być jednak wyraźnie przewidziane przez ustawę i które są niezbędne w celu:
a) poszanowania praw i dobrego imienia innych;
b) ochrony bezpieczeństwa państwowego lub porządku publicznego albo zdrowia lub moralności publicznej.

Właśnie.
a ) Ja mam prawo do oglądania normalnych związków a nie pedalskich,które brzydzą mnie najbardziej ze wszystkiego.
b) Zdrowe to u nich jest jedynie to że "zdrowo " się walą.-tyle w temacie zdrowia. Moralność każdy pojmuje inaczej.
Model rodziny: dwa pedzie i dziecko.

Jarazz napisał/a:

2. Każdy człowiek ma prawo do swobodnego wyrażania opinii;

A gdzie moje prawa? Jak powiem na ulicy "pedał" to będę winny jakiejś obelgi. Ja na to nic nie poradzę że dla mnie pedał to dalej pedał i taką chciałbym wyrażać swobodnie opinię-a nie mogę.
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2025-06-09, 12:49 1
Jarazz napisał/a:

Moim skromnym zdaniem, w art 19 międzynarodowego paktu praw obywatelskich mowi:
.

Słaby ten artykuł. Wg tego więźniowie najcięższych przestępstw mają takie same prawa jak ludzie, a te ścierwo powinno o chlebie i wodzie na granicy przetrwania odbywać swoją kare, a nie dieta 3000 kcal, wyznaniowa, wegańśka itp. Także nie kupuje tego artykułu. Jak by tęczowi się tak nie pucowali publicznie to by sobie każdy w zgodzie żył. Od dobrobytu się w głowach p🤬li.
Zgłoś
willoo 2025-06-09, 13:24 5
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Chyba przesadzasz, w 1970 walczono o pracę, o chleb, o wolność, tutaj walczą o legalne r🤬anie się w dupę. Różnica jest znacząca.

To protesty w Los Angeles, gdzie ludzie sprzeciwiają się masowym deportacjom, a nie marsze lgbtrtvagd
Zgłoś
Nexiv 2025-06-09, 13:38 5
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Chyba przesadzasz, w 1970 walczono o pracę, o chleb, o wolność, tutaj walczą o legalne r🤬anie się w dupę. Różnica jest znacząca.

Jednak może nie komentuj jeśli nie wiesz o co te prostesty. Podpowiem - nie mają nic wspólnego z LGBT
Zgłoś
pazuzu 2025-06-09, 13:53 11
Czytam te komentarze i mam wrażenie że większość z was ma IQ na poziomie mandarynki. Materiał pokazuje dziennikarke relacjonująca zamieszki, opis filmu że jakiś "k🤬iszon" i że szkoda ze jej nie zabili.
Poj🤬y jesteś? Do swojej matki też mówisz że to k🤬iszon tylko dlatego że jest kobietą?
I niby dlaczego szkoda ze jej nie zabili? Co złego zrobiła dziennikarka która relacjonuje sytuację?
Chciałeś chyba zabłysnąć a wyszło na to se jesteś jakimś stulejarzem który nienawidzi kobiet bo pewnie nigdy żadnej nie miałeś i jesteś na nie wk🤬iony.
Zgłoś
NiebieskiPapug 2025-06-09, 13:57 7
Nie atakowała go, żeby miała dostać kulką, wykonywała swoją pracę, byśmy wiedzieli jak wygląda rzeczywistość. Wasze poglądy są zj🤬e, brak wolności społeczenj może obrócić się przeciwko Wam
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2025-06-09, 13:58 1
willoo napisał/a:

To protesty w Los Angeles, gdzie ludzie sprzeciwiają się masowym deportacjom, a nie marsze lgbtrtvagd

Nexiv napisał/a:

Jednak może nie komentuj jeśli nie wiesz o co te prostesty. Podpowiem - nie mają nic wspólnego z LGBT

Dobrze przyznaje Ci racje, przepraszam. Teraz wytłumacz mi jakiego asa w rękawie mają Ci protestujący i dlaczego mają ich nie deportować ? Ci legalnie przebywający nie mają się czego obawiać, a Ci którym się nie chciało zalegalizować pobytu bo można było na niekorzyść podatkową Państwa siedzieć kupe lat, a teraz jęk ? Może nie LGBT, ale to nie ucisk Państwa, najpierw wyjebnie na Państwo, a teraz co, przepraszam, nie chciałem, nie wiedziałem ?
Zgłoś
bleblebator1 2025-06-09, 14:12
Jarazz napisał/a:

Moim skromnym zdaniem, w art 19 międzynarodowego paktu praw obywatelskich mowi:
1. Każdy człowiek ma prawo do posiadania bez przeszkód własnych poglądów.
2. Każdy człowiek ma prawo do swobodnego wyrażania opinii; prawo to obejmuje swobodę poszukiwania, otrzymywania i rozpowszechniania wszelkich informacji i poglądów, bez względu na granice państwowe, ustnie, pismem lub drukiem, w postaci dzieła sztuki bądź w jakikolwiek inny sposób według własnego wyboru.

Nie gangusy ściągnięte przez lewarów.

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
smc 2025-06-09, 14:15
Wszystko wszystkim, ale przyznajcie sami.

Gdyby miała kask, nic by się nie stało.
Zgłoś
Kosmodysk 2025-06-09, 14:17
Przydałby się jeden taki na ostatnie pokolenie, najpierw niech odstrzeli własnie takich co nagrywaną.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-06-09, 14:33 5
Pawehan napisał/a:

Gumowe kulki nie ubijesz tak

Dla chcącego nic trudnego:

"Śledztwo w sprawie śmierci 27-letniego kibica Concordii Knurów zostało umorzone. Dawid D. podczas zamieszek w trakcie meczu został postrzelony policyjną gumową kulą. Zmarł w szpitalu w następstwie rozległego krwotoku wewnętrznego. Podczas trwającego ponad rok dochodzenia uznano, że policjanci nie przekroczyli swoich uprawnień"
Zgłoś
lacrimal 2025-06-09, 14:33 2
Mgmacius napisał/a:

Poj🤬o? Zniszczyć to robactwo do cna, zlikwidować wszystkie ślady lewicowych poglądow. Inaczej ta zaraza wróci.
Jakbyś miał opcję całkowitej anihilacji jakiejś zabójczej choroby, też byś trzymał próbki, bo może się przyda?

W twoim wieku to może nawet jeszcze dostałeś szczepionkę na ospę, mimo ze eradykowana w 1980 to się ją w labach trzyma, właśnie po to żeby na wypadek w mieć z czego stworzyć szczepionkę. Dokładnie 'bo może się przydać'. Także porównanie z dupy miałeś, miejmy nadzieję, że masz jakąś prawdziwą specjalność w której jesteś dobry No ale zaraz - jako prawdziwy prawak w szczepionki też nie wierzysz.
Zgłoś
Hiroya 2025-06-09, 14:37 2
A co to za różnica w imię czego oni protestują? Tu chodzi o to jakich metod sie używa żeby ich spacyfikować. Jak za kilka lat wyjdą na ulice żeby walczyć o wolność słowa lub o niższe podatki, to myślicie że będą inne metody rządu?
No skoro tak sie traktuje swoich obywateli to w którym miejscu mowa o demokracji? Czym sie to różni od dyktatury skoro jeden człowiek mówi " ja wiem lepiej" i nasyła na obywateli mundurowych? ;d

Zawsze mnie też rozp🤬ala fakt że te mundurowe faje ślepo wykonują polecenia waląc i pałując obywateli a po wszystkim wracaja jak gdyby nigdy nic do domku i bawia sie z dziećmi ;d Jesteśmy strasznie prymitywni.
Zgłoś
Pawehan 2025-06-09, 14:39
Marian_Koniuszko napisał/a:

Dla chcącego nic trudnego:
"Śledztwo w sprawie śmierci 27-letniego kibica Concordii Knurów zostało umorzone. Dawid D. podczas zamieszek w trakcie meczu został postrzelony policyjną gumową kulą. Zmarł w szpitalu w następstwie rozległego krwotoku wewnętrznego. Podczas trwającego ponad rok dochodzenia uznano, że policjanci nie przekroczyli swoich uprawnień"

Różna jest amunicja , gumowa też , i strzelając w nogę to nie ubijesz. W głowę nie wolno , raz była akcja że oko się wylało
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-06-09, 14:49
Pawehan napisał/a:

Różna jest amunicja , gumowa też , i strzelając w nogę to nie ubijesz. W głowę nie wolno , raz była akcja że oko się wylało

Wiadomo, że nie można celować w górną część ciała, jednak zawsze jest ryzyko, że ręka może się omsknąć- szczególnie jak motłoch trudny do okiełznania i działa się pod presją
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie