Amerykańska policja antyterrorystyczna wystrzeliła dziś 8.06.2025 w Los Angeles gumowe kule w australijską reporterkę Lauren Tomasi.
Popieranie takich działań policji świadczy o waszym tutaj niedoj🤬iu mózgowym. Niczym się takie działanie służb nie różni od pacyfikacji Kopalni Wujek i strzelania do protestujących w grudniu 1970, ale komu ja to, k🤬a, tłumaczę.
Popieranie takich działań policji świadczy o waszym tutaj niedoj🤬iu mózgowym. Niczym się takie działanie służb nie różni od pacyfikacji Kopalni Wujek i strzelania do protestujących w grudniu 1970, ale komu ja to, k🤬a, tłumaczę.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Popieranie takich działań policji świadczy o waszym tutaj niedoj🤬iu mózgowym. Niczym się takie działanie służb nie różni od pacyfikacji Kopalni Wujek i strzelania do protestujących w grudniu 1970, ale komu ja to, k🤬a, tłumaczę.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Kilku lewaków trzeba zostawić - żeby było wiadomo jak było - w zoo czy jakoś podobnie w zamknięciu
Do tych ktorzy nie mieszkaliw USA imigranci tam to porzyteczni ludzie cos jak polacy w UK, amerykanie nie pojda do pracy za mniej niz 20$/h wiec latynosi bo ich jest najwiecej biora sie za maloplatne prace i te najcierzsze ale jak to polak zawsze k🤬a mysli ze oni robia taki rozp🤬ol jak w europie...
Chyba przesadzasz, w 1970 walczono o pracę, o chleb, o wolność, tutaj walczą o legalne r🤬anie się w dupę. Różnica jest znacząca.
O czym ty p🤬lisz?
Porównujesz górników walczący o wolność, wyzwolenie spod komunistycznego gówna do latynowskich gangusów?
Serio?