Podczas spotkania wyborczego w Pennsylvanii doszło do ataku na Donalda Trumpa. Trump z zakrwawionym uchem podczas wznoszenia okrzyków do zgromadzonego tłumu został ściągnięty ze sceny przez agentów Secret Service.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:44
RAMIS napisał/a:
Od kiedy w psychiatryku macie telefon, żeby wypisywać te swoje pierdoły?
Powiem Ci kolego rodaku takim krótkim przekazem i nie mam zamiaru się kłócić bo według mnie celem ludzi jest zjednoczenie się a nie dzielenie.
"Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.” - Mahatma Gandhi.
xmirr2 napisał/a:
Trump jest sam na trybunie, wszystkie laski i inni są ze 30m za nim.. nie pij tyle
Nigdy nie miałeś miary w ręku, co nie? Nie 30m, tylko 3000m, nie pij tyle.
Jeszcze nikt nie wstawił zdjęcia maczety z podpisem, to był zamachowiec? Xd
Bidet napisał/a:
Nigdy nie miałeś miary w ręku, co nie? Nie 30m, tylko 3000m, nie pij tyle.
tak masz rację, zamachowiec strzelał ze 120m. reszta 2880 m dalej
xmirr2 napisał/a:
Trump jest sam na trybunie, wszystkie laski i inni są ze 30m za nim.. nie pij tyle
Co to ma do mojego komentarza?
To facet wyżej napisał, że widzi na nagraniu, że postrzelone zostały dwie dziewczyny.
Amerykańskie media podały, że ranni i ofiara to mężczyźni.
Mało brakowało (((((( KOmucha ubić , co jest za wyjściem UsAnd z NATO jaki odciąć środki dla Ukrainy zaatakowanej przez MOrdercę putina , trampek jest za putinem.....
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Ustawkę to twoja matka zrobiła 10 miesięcy przez twoimi narodzinami
Właśnie widać jaki KOmuch z ciebie wyrósł popierający trampka co jest za putinem i chcę wyjścia UsAnd z NATO jak i odciąć Ukrainę od kasy i nie tylko ......
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie