Podczas spotkania wyborczego w Pennsylvanii doszło do ataku na Donalda Trumpa. Trump z zakrwawionym uchem podczas wznoszenia okrzyków do zgromadzonego tłumu został ściągnięty ze sceny przez agentów Secret Service.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Ustawkę to twoja matka zrobiła 10 miesięcy przez twoimi narodzinami
Właśnie widać jaki KOmuch z ciebie wyrósł popierający trampka co jest za putinem i chcę wyjścia UsAnd z NATO jak i odciąć Ukrainę od kasy i nie tylko ......
BękartEddardaStarka napisał/a:
Właśnie widać jaki KOmuch z ciebie wyrósł popierający trampka co jest za putinem i chcę wyjścia UsAnd z NATO jak i odciąć Ukrainę od kasy i nie tylko ......
widać że bękart, znalazłeś już swojego ojca w psychiatryku czy dalej nie?
pazuzu napisał/a:
kolejny etap gry o tron 🙂
1 emerytowany pojeb odklejony od rzeczywistości a drugi to weteran wojny domowej z demencją. Kocham demokrację. W ogóle śmieszne bo ludzie zawsze na lekcjach historii dziwili się czemu szlachta odwalają takie głupoty i kto im dal władze a obecnie w polsce sytuacja jest 1:1 co w tamtych czasach
Nie czytam wiadomości z kraju i ze świata.
O najważniejszych rzeczach, które się wydarzyły w ostatnich godzinach dowiaduję się z sad8stic.pl Od razu z meroterycznymi komentarzami grupy specjalistów. Dzięki temu, nie muszę tracić czasu na własne analizy. Z nikim także nie rozmawiam na te tematy, ponieważ każfycwiecskąd czerpię wiedzę.
Zaoszczędzony w ren sposób czas i energię wykorzystuję na masturbację.
Sadol uczy I bawi.
O najważniejszych rzeczach, które się wydarzyły w ostatnich godzinach dowiaduję się z sad8stic.pl Od razu z meroterycznymi komentarzami grupy specjalistów. Dzięki temu, nie muszę tracić czasu na własne analizy. Z nikim także nie rozmawiam na te tematy, ponieważ każfycwiecskąd czerpię wiedzę.
Zaoszczędzony w ren sposób czas i energię wykorzystuję na masturbację.
Sadol uczy I bawi.
A nasi debile jak Palikot czy lis piszą że to ustawka, no kto da do siebie strzelać w ucho z takiej odległości???
Loteria napisał/a:
Co to ma do mojego komentarza?
To facet wyżej napisał, że widzi na nagraniu, że postrzelone zostały dwie dziewczyny.
Amerykańskie media podały, że ranni i ofiara to mężczyźni.
poje... mi się
Velture napisał/a:
@@@
Prawdopodobnie ten pan zastrzelił pana na filmiku powyżej.
Nie. To snajper z dachu go walnął w łeb.
Dla tych, którzy piszą, że to była ustawka (wiadomo, antifa współpracuje z Trampem) chętnie odstrzelę wam kawałek ucha z kilkuset metrów. Który odważny?
Głupie szury, wasze mózgi są ustawione. Ż__zi, reptilianie, masoni, sztan. Do choroszy, tam jest wasze miejsce.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie