Podczas spotkania wyborczego w Pennsylvanii doszło do ataku na Donalda Trumpa. Trump z zakrwawionym uchem podczas wznoszenia okrzyków do zgromadzonego tłumu został ściągnięty ze sceny przez agentów Secret Service.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:44
pazuzu napisał/a:
kolejny etap gry o tron 🙂
1 emerytowany pojeb odklejony od rzeczywistości a drugi to weteran wojny domowej z demencją. Kocham demokrację. W ogóle śmieszne bo ludzie zawsze na lekcjach historii dziwili się czemu szlachta odwalają takie głupoty i kto im dal władze a obecnie w polsce sytuacja jest 1:1 co w tamtych czasach
A nasi debile jak Palikot czy lis piszą że to ustawka, no kto da do siebie strzelać w ucho z takiej odległości???
Loteria napisał/a:
Co to ma do mojego komentarza?
To facet wyżej napisał, że widzi na nagraniu, że postrzelone zostały dwie dziewczyny.
Amerykańskie media podały, że ranni i ofiara to mężczyźni.
poje... mi się
Velture napisał/a:
@@@
Prawdopodobnie ten pan zastrzelił pana na filmiku powyżej.
Nie. To snajper z dachu go walnął w łeb.
Dla tych, którzy piszą, że to była ustawka (wiadomo, antifa współpracuje z Trampem) chętnie odstrzelę wam kawałek ucha z kilkuset metrów. Który odważny?
Głupie szury, wasze mózgi są ustawione. Ż__zi, reptilianie, masoni, sztan. Do choroszy, tam jest wasze miejsce.
Manolito666 napisał/a:
Dla tych, którzy piszą, że to była ustawka (wiadomo, antifa współpracuje z Trampem) chętnie odstrzelę wam kawałek ucha z kilkuset metrów. Który odważny?
Raczej nie brylujesz inteligencją, skoro chcesz próbować odstrzelić kawałek ucha z kilkuset metrów. Życie na wolności Ci niemiłe?
Ustawka jak nic. Gosc Mial karabin załadowany ślepakami. Agenci mieli go na celowniku i ubili po oddaniu pierwszych strzałów. Później wymazali trampka czerwoną farba żeby wyglądało, że coś go drasnęło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie