U ruskich te zabiegi są normą. Pewnie koleżanka po fachu jej robiła w piwnicy
lukpogromca napisał/a:
zakładam, że klientki to głównie dziewczyny, które mają komleks ust, za wąskich, nierównych, za małych
pewnie jak z nałogiem, za pioerwszym razem lekko i naturalnie a późmiej z górki do takiego efektu
Podłoże psychologiczne jest znacznie głębiej osadzone niż mogło by się z pozoru wydawać. Nie dam rady napisać eseju o zawiłościach tego tematu ale podam na bardzo prostym przykładzie.
Jak chwalisz dziecko "o jejku, jaka jesteś piękna, jak księżniczka, a jakie masz ładne oczka, a jaki ładny nosek olaboga jaka piękna dziewczynka", zamiast chwalić ją za wiedzę, empatię, inteligencje etc. to wszystko co ją później spotyka w życiu złego, stara się "poprawić" swoim wyglądem. Później właśnie stają się własnymi karykaturami i jest to niestety wina rodziców.
Poznałem w jednym z zakładów 2 lata temu bardzo fajną dziewczynę. Niestety właśnie tego pokroju, tipsy, doczepy, usta, nawet powieki miała operowane bo coś tam. Mega samotna. Mimo tych udziwnień dziewczyna wciąż 7/10 i narzeka że nie była już na randce ponad rok. I pyta mnie "jak myślisz, dlaczego?".
Bo faceci dzielą się na trzy grupy.
Grupa 1 ocenia po wyglądzie że jesteś pusta i wypadach z kręgu zainteresowań.
Grupa 2 ocenia po wyglądzie i uważa że jesteś poza ich zasięgiem i wolisz bogatych napakowanych typów
Grupa 3 chce Cie mieć tylko jako zabawkę aż się nie znudzisz
Tego jej nie mówiłem, ale skoro od roku nie była na randce, to pomyślałem że grupę 3cią musiała już wyczerpać w swoim mieście xD
[ Dodano: 2025-01-23, 10:00 ]
PS. Kiedyś była moda na wymienianie się zdjęciami z różnego okresu wieku. Padło na zdjęcia z gimnazjum.
Jak zobaczyłem jej zdjęcie z gimnazjum...... chryste, jak Anioł

Smutne to.
Nie chwalcie swoich dzieci za wygląd. Lepiej niech wiedzą że wszystko zależy od ich wiedzy i umiejętności bo ingerencja w te dwie rzeczy nie przyniesie ze sobą takich skutków jak ingerencja w wygląd. I nie mówię tu o pójściu na siłownię....
Majomir napisał/a:
Boże czy znacie kogoś komu to się podoba ?
Chyba tym pustakom, skoro sobie to robią.
Majomir napisał/a:
Dziewczyny lubią takie wary, myślą że to atrakcyjne

Mi się podoba na 90%. Gdyby nie miała zębów, to by mi się podobało na 100%.
lukpogromca napisał/a:
zakładam, że klientki to głównie dziewczyny, które mają komleks ust, za wąskich, nierównych, za małych
pewnie jak z nałogiem, za pioerwszym razem lekko i naturalnie a późmiej z górki do takiego efektu
Tak mi sięskojarzyło....
Marp90 napisał/a:
Np mi tak
Jesteś Ukraińcem?
Bo 75 proc. Ukrainek ma usta glonojada, dlatego tak łatwo je rozpoznać.
Polki z "takimi" ustami to blachary, wieśniary albo k🤬y.
Majomir napisał/a:
Tak,chirurgowi.

k🤬a jaki ryj ja p🤬le jak mozna tak się upośledzić zabijcie to zanim złoży jaja albo obciągnie murzynowi