Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sonal 2025-04-17, 17:51 2
Karboksylator napisał/a:

uuu, jeżdżę dużo, ale nie widziałem nigdy tirówki z awaryjnymi

Jesteś butloszczoch? Zgadłem?

[ Dodano 2025-04-17, 17:54 ]
Pyszuki napisał/a:

Kolezanko wlaczamy w holowanymna autostradach i drogach szybkiego ruchu, a holowac mozna tylko do pierwszego zjazdu.

Ale RDOLISZ bzdury!!!! NIGDY(!) nie włączamy, gdy pojazd jest w ruchu : awaryjnych.
Kierunkowskazy służą do tego, aby pokazać innym w którym kierunku chcesz jechać - co awaryjne skutecznie uniemożliwiają.
Tobie kodeksowa ciamajdo chyba chodziło o (art. 31) "(...) pojazd holowany może wysyłać żółte sygnały błyskowe w sposób widoczny dla innych uczestników ruchu;"
Błyskowe TO NIE SĄ AWARYJNE.
Żółte błyskowe ma np. smieciarka, to jest tzw. kogut.

[ Dodano 2025-04-17, 17:56 ]
Pyszuki napisał/a:

link i wszystko na ten temat:

URwaa ale żeś se źródło wiedzy znalazł ja erodlę... laweciarz niech się zajmie holowaniem - prawo (drogowe) zostaw prawnikom.

Spytaj tych laweciarzy czy chcieli by być w trakcie wyprzedzania takich holujących się na awaryjnych, gdy holujący zacznie wtedy skręcać w lewo - a ty tego nie wiesz bo cymbał jedzie na awaryjnych zamiast dać ci znać, że będą skręcać.
Zgłoś
Karboksylator 2025-04-17, 17:57
Sonal napisał/a:

.

nie zgadłeś i wątpię, żebyś kiedykolwiek zgadł

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
pazuzu 2025-04-17, 18:32 1
Znając życie dwóch debili wsiadło do samochodu holującego a w tym zepsutym nikt nie siedział 🙂
Zgłoś
Jacson 2025-04-17, 18:52 2
JoSeed napisał/a:

Nie jestem ekspertę, zatem się wypowiem.
Nie włączamy świateł awaryjnych w pojeździe holowanym.
Dziękuję

Widzisz...i dlatego się wyj🤬y.
Zgłoś
Snajkers 2025-04-17, 19:32
Za wolno jechali.
Zgłoś
Pyszuki 2025-04-17, 20:06
Sonal napisał/a:

Ale RDOLISZ bzdury!!!! NIGDY(!) nie włączamy, gdy pojazd jest w ruchu : awaryjnych.
Kierunkowskazy służą do tego, aby pokazać innym w którym kierunku chcesz jechać - co awaryjne skutecznie uniemożliwiają.
Tobie kodeksowa ciamajdo chyba chodziło o (art. 31) "(...) pojazd holowany może wysyłać żółte sygnały błyskowe w sposób widoczny dla innych uczestników ruchu;"
Błyskowe TO NIE SĄ AWARYJNE.
Żółte błyskowe ma np. smieciarka, to jest tzw. kogut.
URwaa ale żeś se źródło wiedzy znalazł ja erodlę... laweciarz niech się zajmie holowaniem - prawo (drogowe) zostaw prawnikom.
Spytaj tych laweciarzy czy chcieli by być w trakcie wyprzedzania takich holujących się na awaryjnych, gdy holujący zacznie wtedy skręcać w lewo - a ty tego nie wiesz bo cymbał jedzie na awaryjnych zamiast dać ci znać, że będą skręcać.

Potrafisz czytac? Bo na pewno niepotrafisz kulturalnie sie wyslawiac. Poziom Twojej retoryki jest ponizej dna, smiem twierdzic,ze nigdy nie miales prawa jazdy.. i nie rob go.. Pisalem o holowaniu pasem awaryjnym na drodze ekspresowej/ autostradzie i szybkiego ruchu. W takim przypadku powinienes miec trojkat badz awaryjne. Btw Ty sobie jakies zrodlo znalazles cymbale? Czy tylko pokrzykujesz tak po internetach myslac, ze bedzie ciekawie?
Cymbale jak jedziesz na awaryjnych pasem awaryjnym to nie wyprzedzasz tylko sie trzymasz tego pasa, bo masz awarie, tak ciezko Ci zrozumiec? No glab.. wezcie go stad.. o.O
Zgłoś
MYKELE 2025-04-17, 21:04
Sonal napisał/a:

Jazda na awaryjnych... jak gupie tirówki podczas cofania. Widzisz takie wykroczenie i cieszysz się, że gamoni spotkała kara.
I w holującym... i w TIRze... i w ogóle przepisy pozwalają tylko podczas unieruchomienia pojazdu.

Włączają by w lusterku lepiej widzieć koniec naczepy oraz np. rampę
Zgłoś
POeBaNy 2025-04-17, 21:23
Wsio w pariadku. O so chodzi? Wódka weszła, to i chorowanie wyszło.
Zgłoś
kozon1 2025-04-17, 21:36
mi coś się wydaje że w holowanym aucie nie było NIKOGO
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-04-17, 23:29
Za wolno jechali
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-18, 0:00
Jestem ekspertem od kultury kacapskiej, więc się wypowiem: holowali prawidłowo, ale byli naj🤬i w trzy p🤬dy.
Zgłoś
Radian1 2025-04-18, 8:06
Jaten napisał/a:

A może w holowanym nikogo nie było, przecież zepsuty był 😉

To dokładnie tak właśnie wygląda. A holujący też pewnie był naj🤬y
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-04-18, 8:36
Chyba się nie dogadali kto holuje kogo
Zgłoś
Sonal 2025-04-18, 12:30 1
Pyszuki napisał/a:

W takim przypadku powinienes miec trojkat badz awaryjne

Dalej się publicznie WYDURNIASZ. Nie - nie można wtedy także używać świateł awaryjnych.
Prawem drogowym zajmuję się codziennie - znam ustawę prawie całą na pamięć plus orzecznictwo.
Powtórzę;: piszesz BZDURY!

[ Dodano 2025-04-18, 12:31 ]
MYKELE napisał/a:

Włączają by w lusterku lepiej widzieć koniec naczepy oraz np. rampę

Jakoś na egzaminie wiedzą do czego służą awaryjne i takich idiotyzmów nie odwalają. Jak mają problem z wzrokiem i oceną odległości nie powinni być kierującymi.
Zgłoś
Pyszuki 2025-04-18, 20:15
Sonal napisał/a:

Dalej się publicznie WYDURNIASZ. Nie - nie można wtedy także używać świateł awaryjnych.
Prawem drogowym zajmuję się codziennie - znam ustawę prawie całą na pamięć plus orzecznictwo.
Powtórzę;: piszesz BZDURY!
Jakoś na egzaminie wiedzą do czego służą awaryjne i takich idiotyzmów nie odwalają. Jak mają problem z wzrokiem i oceną odległości nie powinni być kierującymi.

Dawaj zrodlo, ta ustawe. poprosze? Jesli taki zaznajomiony jestes.. Nie masz nie? Pozdrawiam Cie, trzymaj sie na pewno.
Twoje durnowate rozkminy nic tu nie wnosza. o.O
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie