Biedny proboszcz te dzieci go prowokowały, skandal 12 lat puchy dla dzieci!

Zaraz będzie gównoburza, że nagonkę na kościół katolicki robimy. Bo to przecież pojedynczy przypadek, to wina dzieci, proboszcz taki biedy... !

@ up
To samo byś gadał, gdyby chodziło o Twoje dziecko? Chamskie poczucie humoru jest fajne, ale dla mnie ma pewne granice.
To samo byś gadał, gdyby chodziło o Twoje dziecko? Chamskie poczucie humoru jest fajne, ale dla mnie ma pewne granice.
Zawsze powtarzam że każdego pedofilca niezależnie od tego kim jest (polityk, sędzia, lekarz, nauczyciel, ksiądz itd) należy bezwzględnie odizolować od reszty społeczeństwa wyrokiem skazującym.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
skończy się tak jak zawsze. nagana + przeniesienie. witam w naszym chorym kraju -.-

@up KlinikaAborcyjna
zamieniłbym odizolować na zutylizować
HODOR napisał/a:
@up KlinikaAborcyjna
Hehe można i tak czemu nie?
Natomiast nie da się, nie da się przez te j🤬e sk🤬iałe lewactwo które w zwyrodnialcu, mordercy czy innym gównie wartym natychmiastowej utylizacji widzi "człowieka który ma swoje prawa"
K🤬a jakim lewackim pop🤬leńcem trzeba być aby mieć takie poglądy?
Komuna była c🤬jowa to fakt ale z osadzonymi nikt się w tańcu nie p🤬lił. Kromka chleba+ woda i zap🤬lać w kamieniołomach.
Więzień miał pracować łachy nie robił, a teraz przez j🤬ych lewaków dostaje lepiej żreć niż pacjent w szpitalu, a do pracy nie poślą jak wiezień nie ma na to ochoty. A czemu? a temu że ma k🤬a swoje prawa. Tylko że żadna lewacka k🤬a nie dopuszcza do swej wiadomości że jak ktoś popełnia morderstwo to traci tym samym wszystkie prawa jakie przysługują normalnemu człowiekowi.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
gdzieś, kiedyś słyszałam, że w Czechach sterylizują tych sk🤬ieli chemicznie. nie można by tak raz na zawsze sprawić, żeby im pyta nigdy nie stanęła? już nigdy, przenigdy? ale żeby się w jajach wciąż zbierało i żeby nie mógł sobie ulżyć

Celibat jest poj🤬y, wszystko to po to ,żeby chronić majątek kościoła. Jakby każdy ksiądz miał żonę, jak pastor w stanach, to by nie było tylu przypadków tego typu.
Ksiądz pedofil ? aaalee mi nowość
to jeszcze któryś nie jest pedofilem?