No i dlaczego teraz konfiarze nie ujadacie, że nie życzycie sobie żadnych manifestacji religijnych na ulicach?
Jak muzułmanie świętowali ramadan na ulicy, to żeście się posrali po pachy z oburzenia, a teraz co? Morda w kubeł? Zasrani hipokryci - jesteście żałośni
Jeżeli chodzi o hipokryzja to z tego co pamiętam to Tusk przed wyborami był antymigracyjny i wygrał wybory na wała o 600k wiz...
Ale ta Hiszpania jest zacofana.
Myślałem że tam muslimy już dawno zakazały publicznie takich obrządków z jezusem
Jeszcze nie. Wierzący, muzułmański burmistrz, czy inny urzędnik, nie zakaże takich procesji w kraju, o chrześcijańskiej tradycji (przynajmniej, dopóki muzułmanie nie będą stanowić większości religijnej). Tylko radykalni islamiści i głupi, niedouczeni muzułmanie, szydzą z chrześcijan lub atakują ich, w taki sposób, jak na filmie.
Dla "prawdziwie wiernych", Isa ibn Marjam (arab. عيسى بن مريم), tj, Jezus, jest "bratem Mahometa". Isa jest dla muzułmanów najważniejszym prorokiem, zaraz po Mahomecie, a sam Mahomet, uznawał wyższość Jezusa nad sobą. Z punktu widzenia islamu, Isa i Mahomet mieli ten sam cel - głoszenie słowa bożego i boskich praw. W Koranie, Isa jest wspomniany, aż 25 razy w 15 surach, np.:
"19.36. Isa powiedział: „Zaprawdę, Allach (Bóg) jest moim i waszym Panem. Jemu tylko oddawajcie cześć, to jest droga prosta”.
Jezus nie jest uznawany za syna bożego, gdyż:
"19.92. Dostojeństwo Allacha nie pozwala, aby miał syna.
19.93. Wszystko, co jest w niebie i na ziemi, ma służyć Allachowi.
19.94. Allach wie o nich wszystko i wszystkich ich policzył.
19.95. Każdy z nich, pojedynczo, stanie przed Nim w dniu Zmartwychwstania.
19.96. Tych, którzy wierzą i czynią dobro, Allach obdarzy swoją miłością."
W islamie istnieje kult Jezusa i Maryi, choć w innej formie, niż przyjęta w religiach chrześcijańskich.
Walczący islam i "obowiązek nawracania" niewiernych, to jedno. Szacunek dla proroka Isy, jego matki Mariam i kultu religijnego chrześcijan, to coś innego.
Dobrym przykładem jest Iran, gdzie prześladowania, mieszają się z okresami szczególnej ochrony chrześcijan.
Taki baner zawieszono w centrum Teheranu, w proteście przeciwko prześmiewczej scenie Ostatniej Wieczerzy, która pojawiła się podczas ceremonii otwarcia Letnich Igrzysk Olimpijskich w Paryżu:

Napis w jęz. perskim: "Zaprawdę, Mesjasz, Jezus Chrystus, Syn Maryi, jest wysłannikiem Boga”.
nie ujadacie, że nie życzycie s
Debilu to nie muzułmanie. Niosą krzyż, baranie - symbol Chrzęścijaństwa!
Debilu to nie muzułmanie. Niosą krzyż, baranie - symbol Chrzęścijaństwa!
A ty skąd kretynie się urwałeś? Z Podlasia? Naucz się durniu czytać, a przynajmniej sylabizować, ze zrozumieniem

sylabizować
Proszę " TO SĄ, DE BI LU CHRZE ŚCI JA NIE!!!"
Proszę " TO SĄ, DE BI LU CHRZE ŚCI JA NIE!!!"
Co za kretyn

Tu masz imbecylu mój tekst, który komentujesz
„No i dlaczego teraz konfiarze nie ujadacie, że nie życzycie sobie żadnych manifestacji religijnych na ulicach?
Jak muzułmanie świętowali ramadan na ulicy, to żeście się posrali po pachy z oburzenia, a teraz co? Morda w kubeł? Zasrani hipokryci - jesteście załośni”
Pokaż mi „geniuszu” w którym miejscu napisałem że na filmie są muzułmanie, a nie chrześcijanie…
Skończyłeś chociaż 3 klasy podstawówki?
No i dlaczego teraz konfiarze nie ujadacie, że nie życzycie sobie żadnych manifestacji religijnych na ulicach?
Jak muzułmanie świętowali ramadan na ulicy, to żeście się posrali po pachy z oburzenia, a teraz co? Morda w kubeł? Zasrani hipokryci - jesteście żałośni
Te , Spedzio, zluzuj nachy.
Ponawiam pytanie debilu (bo inaczej nie można nazwać gościa, który nie jest w stanie ani niczego przeczytać ze zrozumieniem, ani zrozumieć prostego pytania)…
W którym miejscu napisałem że to są muzułmanie?
Zrozumiałeś pytanie imbecylu? To odpowiedz, a nie pisz jakichś bełkotliwych słowotoków
To czego imbecylu nie rozumiesz?
Muzułmany - złe
Chrześcijanie dobrzy.
No prościej poglądów Konfederacji nie dam rady ci wytłumaczyć.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie