Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-12-08, 18:26
zn506 2025-04-16, 22:13
Spidzio napisał/a:

nie ujadacie, że nie życzycie s

Debilu to nie muzułmanie. Niosą krzyż, baranie - symbol Chrzęścijaństwa!
Zgłoś
Spidzio 2025-04-16, 22:30
zn506 napisał/a:

Debilu to nie muzułmanie. Niosą krzyż, baranie - symbol Chrzęścijaństwa!

A ty skąd kretynie się urwałeś? Z Podlasia? Naucz się durniu czytać, a przynajmniej sylabizować, ze zrozumieniem
Zgłoś
zn506 2025-04-16, 22:58
Spidzio napisał/a:

sylabizować

Proszę " TO SĄ, DE BI LU CHRZE ŚCI JA NIE!!!"
Zgłoś
Spidzio 2025-04-16, 23:07
zn506 napisał/a:

Proszę " TO SĄ, DE BI LU CHRZE ŚCI JA NIE!!!"

Co za kretyn )))

Tu masz imbecylu mój tekst, który komentujesz

„No i dlaczego teraz konfiarze nie ujadacie, że nie życzycie sobie żadnych manifestacji religijnych na ulicach?

Jak muzułmanie świętowali ramadan na ulicy, to żeście się posrali po pachy z oburzenia, a teraz co? Morda w kubeł? Zasrani hipokryci - jesteście załośni”

Pokaż mi „geniuszu” w którym miejscu napisałem że na filmie są muzułmanie, a nie chrześcijanie…

Skończyłeś chociaż 3 klasy podstawówki?
Zgłoś
Spidzio 2025-04-16, 23:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zn506 2025-04-16, 23:59 1
Spidzio napisał/a:

Ponawiam pytanie debilu (bo inaczej nie można nazwać gościa, który nie jest w stanie ani niczego przeczytać ze zrozumieniem, ani zrozumieć prostego pytania)…
W którym miejscu napisałem że to są muzułmanie?
Zrozumiałeś pytanie imbecylu? To odpowiedz, a nie pisz jakichś bełkotliwych słowotoków

To czego imbecylu nie rozumiesz?

Muzułmany - złe
Chrześcijanie dobrzy.

No prościej poglądów Konfederacji nie dam rady ci wytłumaczyć.
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-17, 0:35 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-04-17, 4:32 1
Nakręcacie Spedziowi licznik postów bo przecież nie ma płacone od godziny, a raczej nie jest też takim debilem za darmo. Zapewne po wyborach zejdzie do podziemia i wypłynie przy kolejnych wyborach
Zgłoś
Spidzio 2025-04-17, 7:52
Zgłoś
zn506 2025-04-17, 13:23 1
Spidzio napisał/a:

W KTÓRYM MIEJSCU NAPISAŁEM ŻE TO PROCESJA MUZUŁMANÓW

To czemu się tak dziwowałeś, ze Konfederacji nie przeszkadzają CHRZEŚCIJAŃSKIE procesje? Czemu miałyby przeszkadzać? CHyba, ze inssynuowałeś, że to muzułmanie.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-04-17, 14:02 1
Zgłoś
Spidzio 2025-04-17, 14:15
Zgłoś
BękartProboszcza 2025-04-17, 16:43
To jakaś parada gejowska , bo tak wygląda
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-04-17, 19:12 3
Spidzio napisał/a:

Jakoś nie pokazałeś żadnych argumentów o prześladowaniu chrześcijan w III Rzeszy.

Każdy kto nie jest Tobą, spasionym przegrywem z jakiegoś bunkra wynajętego do politycznej agitacji na Sadisticu, słyszał o operacji Tannenberg i mordowaniu polskich księży. Oraz innych metodach wyniszczania kleru katolickiego i protestanckiego w samej Rzeszy. Nie będę tracił na Ciebie aż tyle czasu.
Zgłoś
Spidzio 2025-04-17, 19:37
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem