📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Spidzio napisał/a:
nie ujadacie, że nie życzycie s
Debilu to nie muzułmanie. Niosą krzyż, baranie - symbol Chrzęścijaństwa!
zn506 napisał/a:
Debilu to nie muzułmanie. Niosą krzyż, baranie - symbol Chrzęścijaństwa!
A ty skąd kretynie się urwałeś? Z Podlasia? Naucz się durniu czytać, a przynajmniej sylabizować, ze zrozumieniem
Spidzio napisał/a:
sylabizować
Proszę " TO SĄ, DE BI LU CHRZE ŚCI JA NIE!!!"
zn506 napisał/a:
Proszę " TO SĄ, DE BI LU CHRZE ŚCI JA NIE!!!"
Co za kretyn
Tu masz imbecylu mój tekst, który komentujesz
„No i dlaczego teraz konfiarze nie ujadacie, że nie życzycie sobie żadnych manifestacji religijnych na ulicach?
Jak muzułmanie świętowali ramadan na ulicy, to żeście się posrali po pachy z oburzenia, a teraz co? Morda w kubeł? Zasrani hipokryci - jesteście załośni”
Pokaż mi „geniuszu” w którym miejscu napisałem że na filmie są muzułmanie, a nie chrześcijanie…
Skończyłeś chociaż 3 klasy podstawówki?
Spidzio napisał/a:
Ponawiam pytanie debilu (bo inaczej nie można nazwać gościa, który nie jest w stanie ani niczego przeczytać ze zrozumieniem, ani zrozumieć prostego pytania)…
W którym miejscu napisałem że to są muzułmanie?
Zrozumiałeś pytanie imbecylu? To odpowiedz, a nie pisz jakichś bełkotliwych słowotoków
To czego imbecylu nie rozumiesz?
Muzułmany - złe
Chrześcijanie dobrzy.
No prościej poglądów Konfederacji nie dam rady ci wytłumaczyć.
Nakręcacie Spedziowi licznik postów bo przecież nie ma płacone od godziny, a raczej nie jest też takim debilem za darmo. Zapewne po wyborach zejdzie do podziemia i wypłynie przy kolejnych wyborach
Spidzio napisał/a:
W KTÓRYM MIEJSCU NAPISAŁEM ŻE TO PROCESJA MUZUŁMANÓW
To czemu się tak dziwowałeś, ze Konfederacji nie przeszkadzają CHRZEŚCIJAŃSKIE procesje? Czemu miałyby przeszkadzać? CHyba, ze inssynuowałeś, że to muzułmanie.
Spidzio napisał/a:
Jakoś nie pokazałeś żadnych argumentów o prześladowaniu chrześcijan w III Rzeszy.
Każdy kto nie jest Tobą, spasionym przegrywem z jakiegoś bunkra wynajętego do politycznej agitacji na Sadisticu, słyszał o operacji Tannenberg i mordowaniu polskich księży. Oraz innych metodach wyniszczania kleru katolickiego i protestanckiego w samej Rzeszy. Nie będę tracił na Ciebie aż tyle czasu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie