📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

No i dlaczego teraz konfiarze nie ujadacie, że nie życzycie sobie żadnych manifestacji religijnych na ulicach?
Jak muzułmanie świętowali ramadan na ulicy, to żeście się posrali po pachy z oburzenia, a teraz co? Morda w kubeł? Zasrani hipokryci - jesteście żałośni
Jak muzułmanie świętowali ramadan na ulicy, to żeście się posrali po pachy z oburzenia, a teraz co? Morda w kubeł? Zasrani hipokryci - jesteście żałośni
Spidzio napisał/a:
No i dlaczego teraz konfiarze nie ujadacie, że nie życzycie sobie żadnych manifestacji religijnych na ulicach?
Spedzio zluzuj majty tęczowy geju daj ludziom żyć i nie wypisuj tych swoich wyp🤬ów od rana.
PeterZimmerman napisał/a:
Spedzio zluzuj majty tęczowy geju daj ludziom żyć i nie wypisuj tych swoich wyp🤬ów od rana.
Jarosław ci w Andrzeja, stulejarzu
Ale ta Hiszpania jest zacofana.
Myślałem że tam muslimy już dawno zakazały publicznie takich obrządków z jezusem
Myślałem że tam muslimy już dawno zakazały publicznie takich obrządków z jezusem
Jezus przybijany do krzyża był nagi...
czyli zabijanie jest ok ale pokazywanie Wacława to grzech ?
(* Wacław to duży Wacek)
(* Wacław to duży Wacek)
PsikutaBezS napisał/a:
Jezus przybijany do krzyża był nagi...
(* Wacław to duży Wacek)
Zależy komu. Jak ksiądz Ci pokazuje i mówi że nie jest to chyba nie jest

[ Dodano: 2025-04-16, 12:28 ]
A kto tam rządzi od lat w tym zagłębiu czerwonych i odpowiada za bezpieczeństwo?
Poszukajmy:
Spidzio napisał/a:
.. ze świętego miasta Częstochowa - i co, łyso wam katonazisci?
A kto tam rządzi od lat w tym zagłębiu czerwonych i odpowiada za bezpieczeństwo?
Poszukajmy:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie