To czego imbecylu nie rozumiesz?
Muzułmany - złe
Chrześcijanie dobrzy.
No prościej poglądów Konfederacji nie dam rady ci wytłumaczyć.
Po raz kolejny kretynie: W KTÓRYM MIEJSCU NAPISAŁEM ŻE TO PROCESJA MUZUŁMANÓW A NIE KATOLIKÓW?
[ Dodano: 2025-04-17, 07:56 ]
Ty serio jesteś poj🤬y.
Klasyczne niedoj🤬ie mózgowe.
Idąc twoim (z małej) brakiem logiki, to Polska powinna być niemiecka i ruska bo w latach 1939-45 była pod ich okupacją.
Ilość lat okupacji nie ma znaczenia, a świadomość narodowa/plemienna większości społeczeństwa/ludu zamieszkałego dany teren.
Rym/Bizancjum to tylko zbieracze podatków od rdzennej ludności i porządek administracyjny
Z kolei muzułmańskiego bydła przylazło najwięcej bo jeszcze chcieli całą Europę podbijać od strony zachodniej.
Było to możliwe dokładnie z tego samego powodu co obecny zalew imigrantami.
Tylko że wówczas to byli marrani - a dziś o tych samych korzeniach politycy i komisarze
UE
Kolejny konfederat, który nie opanował trudnej sztuki czytania ze zrozumieniem…
Przecież to twój konfederacki koleżka napisał że Hiszpania była wychowana na chrześcijaństwie, a nie ja. Jakbyś umiał rozumieć tekst pisany, to byś z mojej odpowiedzi wyekstrahował „Twoja kretyńska teoria”… ja mu udowodniłem, że skoro tak, to była dłużej muzułmańska niż katolicka.
Ale jak napisałem na początku: do tego trzeba umieć czytać ze zrozumieniem, czego ci brakuje
W KTÓRYM MIEJSCU NAPISAŁEM ŻE TO PROCESJA MUZUŁMANÓW
To czemu się tak dziwowałeś, ze Konfederacji nie przeszkadzają CHRZEŚCIJAŃSKIE procesje? Czemu miałyby przeszkadzać? CHyba, ze inssynuowałeś, że to muzułmanie.
No i?
Odziedziczyła i kontynuowała, więc jakoś sie to nie spina z tezą o prześladowaniu chrześcijan w III Rzeszy. Masz jakieś argumenty, czy standardowo, jak zwykle, bezsilnie ujadasz?
Zdjęcia Hitlera na mszy za Piłsudskiego też pewnie nie widziałeś?
Nie zwracam się do Ciebie, czymkolwiek jesteś, bo ewidentnie Ci płacą za to i nie masz zamiaru dopuścić do siebie żadnej informacji poza tym co Ci twój pracodawca każe pisać. Po prostu powiem że III Rzesza powstała na kilka lat przed 2 wojną światową. Ktokolwiek będzie czytał ten komentarz niech nie myśli, że to takie proste zmienić i zreformować CAŁY kraj i każdy jego aspekt. Niemcy to nie ruskie chołota która rzuciła swój kraj w przepaść kiedy zreformowali się z Caratu do ZSRS. Naziści byli trochę mądrzejszy jeśli chodzi o kulturą państwo-twórczą i ich zmiany były stopniowane. III Rzesza i nazizm były anty-religijne, ale usuwanie religii w ich celach miało trwać latami a nie być chaotyczną rewolucją jednej nocy.
Nie zwracam się do Ciebie, czymkolwiek jesteś, bo ewidentnie Ci płacą za to i nie masz zamiaru dopuścić do siebie żadnej informacji poza tym co Ci twój pracodawca każe pisać. Po prostu powiem że III Rzesza powstała na kilka lat przed 2 wojną światową. Ktokolwiek będzie czytał ten komentarz niech nie myśli, że to takie proste zmienić i zreformować CAŁY kraj i każdy jego aspekt. Niemcy to nie ruskie chołota która rzuciła swój kraj w przepaść kiedy zreformowali się z Caratu do ZSRS. Naziści byli trochę mądrzejszy jeśli chodzi o kulturą państwo-twórczą i ich zmiany były stopniowane. III Rzesza i nazizm były anty-religijne, ale usuwanie religii w ich celach miało trwać latami a nie być chaotyczną rewolucją jednej nocy.
Jakoś nie pokazałeś żadnych argumentów o prześladowaniu chrześcijan w III Rzeszy. Popełniłeś tylko strumień bełkotu, czego zresztą oczekiwałem…
Czyli, reasumując twoje wypociny: Hitler by chciał prześladować, ale był zbyt subtelny…
Jakoś w stosunku do Żydów, Słowian, cyganów i homoseksualistów tej subtelności mu zabrakło… tylko chrześcijanie się załapali. Ciekawe dlaczego?
Jakoś nie pokazałeś żadnych argumentów o prześladowaniu chrześcijan w III Rzeszy.
Każdy kto nie jest Tobą, spasionym przegrywem z jakiegoś bunkra wynajętego do politycznej agitacji na Sadisticu, słyszał o operacji Tannenberg i mordowaniu polskich księży. Oraz innych metodach wyniszczania kleru katolickiego i protestanckiego w samej Rzeszy. Nie będę tracił na Ciebie aż tyle czasu.
Każdy kto nie jest Tobą, spasionym przegrywem z jakiegoś bunkra wynajętego do politycznej agitacji na Sadisticu, słyszał o operacji Tannenberg i mordowaniu polskich księży. Oraz innych metodach wyniszczania kleru katolickiego i protestanckiego w samej Rzeszy. Nie będę tracił na Ciebie aż tyle czasu.
Co za dureń z ciebie. Nie mordowano ich dlatego że byli księżmi, ale dlatego że byli Polakami.
Skoro rzucasz nazwami operacji, to sprawdź sobie kretynie na czym polegała operacja Persilschein i co to był „szlak szczurów”
ciekawostkihistoryczne.pl/2022/05/07/jak-watykan-pomagal-nazistom/
onet.pl/informacje/ppo2/jak-tysiace-nazistow-ucieklo-do-ameryki-poludn...
Strasznie musiała III Rzesza prześladować kościół, skoro Watykan przerzucił kilkanaście tysięcy hitlerowskich zbrodniarzy do Ameryki Południowej po zakończeniu drugiej wojny, w tym doktora Mengele czy Adolfa Eichmanna.
Jesteś takim niedouczonym kretynem, że aż mi cię żal…
Spedzio zluzuj majty tęczowy geju daj ludziom żyć i nie wypisuj tych swoich wyp🤬ów od rana.
Nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie? Dlaczego robicie jakies parady na ulicach, nie możecie robić tego w domu, tylko musicie się tym tak obnosić?
Spedzio zluzuj majty tęczowy geju daj ludziom żyć i nie wypisuj tych swoich wyp🤬ów od rana.
J🤬 pedałów z konfederacji, jedyne co reprezentujecie to miłość do drugiego mężczyzny i staje wam jak Braun ryj otwiera w TV, byle by mu tylko wsunąć pomiędzy szczerby. Dobrze, że w Polsce wasz protokół 5% nigdy nie wejdzie w życie, przynajmniej waszego rosyjskiego pedalstwa i całowaniu się mężczyzn po ustach tu nie będzie.
Co za dureń z ciebie. Nie mordowano ich dlatego że byli księżmi, ale dlatego że byli Polakami.
Skoro rzucasz nazwami operacji, to sprawdź sobie kretynie na czym polegała operacja Persilschein i co to był „szlak szczurów”
Strasznie musiała III Rzesza prześladować kościół, skoro Watykan przerzucił kilkanaście tysięcy hitlerowskich zbrodniarzy do Ameryki Południowej po zakończeniu drugiej wojny, w tym doktora Mengele czy Adolfa Eichmanna.
Jesteś takim niedouczonym kretynem, że aż mi cię żal…
Najśmieszniejsze, w tym całym twoim opłacanym poście jest to, że zarzucasz mi złą interpretację faktów i że operacja Tannenberg nie celowała w księży jako między innymi katolickich księży, tylko jako Polaków, a sam nie rozumiesz jaka (niezwiazana z religią) polityka stała za tym że Watykan, oraz cały zachód, transferowali nazistów na swoją stronę zakładając że to musi być kwestia religijna która tak się akurat PRZYPADKIEM składa że pasuje do twoich bredni

Takie typowe zauważenie drzazgi w moim oku podczas gdy z twojego wystaje cały zajebiście wielki pień sekwoi.
Nawet mnie to twoje obrażanie mnie i wyzywanie od kretynów nie rusza. Cokolwiek powiesz słabo opłacaniu śmieciu polityczny nie rusza mnie. Daruj sobie.
Najśmieszniejsze, w tym całym twoim opłacanym poście jest to, że zarzucasz mi złą interpretację faktów i że operacja Tannenberg nie celowała w księży jako między innymi katolickich księży, tylko jako Polaków, a sam nie rozumiesz jaka (niezwiazana z religią) polityka stała za tym że Watykan, oraz cały zachód, transferowali nazistów na swoją stronę zakładając że to musi być kwestia religijna która tak się akurat PRZYPADKIEM składa że pasuje do twoich bredni
Takie typowe zauważenie drzazgi w moim oku podczas gdy z twojego wystaje cały zajebiście wielki pień sekwoi.
Nawet mnie to twoje obrażanie mnie i wyzywanie od kretynów nie rusza. Cokolwiek powiesz słabo opłacaniu śmieciu polityczny nie rusza mnie. Daruj sobie.
Widzę ze argumenty ci się skończyły

[ Dodano: 2025-04-18, 15:38 ]
Takie procesje tak samo jak parady pedalow powinny byc wyp🤬alane
Każda religia to opium dla mas...
Ale trzeba być poj🤬y, żeby wierzyć w takie bzdury. A ci kretyni jeszcze inscenizują Jezusa, który i tak pewnie nie istniał.
Każda religia to opium dla mas...
Tak jest, widać na filmiku a to jeszcze nic takiego XD
J🤬 pedałów z konfederacji, jedyne co reprezentujecie to miłość do drugiego mężczyzny i staje wam jak Braun ryj otwiera w TV, byle by mu tylko wsunąć pomiędzy szczerby. Dobrze, że w Polsce wasz protokół 5% nigdy nie wejdzie w życie, przynajmniej waszego rosyjskiego pedalstwa i całowaniu się mężczyzn po ustach tu nie będzie.[/quote
Ula lala zabrakło mi słów w gębie coś za fantazja cóż za ekspresja a być może niespełnione marzenia?