Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
"W Tarnowie szok i niedowierzanie. Nieustalony dotąd sprawca lub sprawcy znieważyli pomnik św. Jana Pawła II stojący na Placu Katedralnym. Najprawdopodobniej w nocy z soboty na niedzielę ktoś przerzucił przez pomnik sznur z przywieszonym dużym kartonem, na którym widniał napis: „Chroniłem pedofilów w sutannach”. Do prawej ręki pomnika przywiązano kilka par dziecięcych bucików. Incydent od razu został uwieczniony na zdjęciach i opublikowany na co najmniej dwóch profilach na facebooku. Całe wydarzenie musiało dziać się późną nocą, gdyż w pobliskiej kamienicy nie palą się światła, a na przykościelnym parkingu nie parkuje żaden samochód." ~ Gazeta Krakowska

i.sadol.pl/pics/2321a861ba66.jpg
Zgłoś
jur 2018-09-17, 0:36 78
Prawda w oczy kole !!
Zgłoś
hfbnmiuytp 2018-09-17, 0:58 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Konikmamy 2018-09-17, 1:48 1
Ja bym mi jeszcze zalozyl kolorowe majtki i dal dildosa do reki
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2018-09-17, 2:38 7
KON-KOR-DAT !!!!
A nie.... czekaj....
Zgłoś
konto usunięte 2018-09-17, 5:32 28
Prawda nie może być profanacją.
Zgłoś
Wiewór 2018-09-17, 8:54 16
Ale czym znieważyli? Że prawdę napisali? JP stoczył heroiczną walkę w obronie kolegów zboli po fachu.
Zgłoś
nowynick 2018-09-17, 9:04 29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
orion123123 2018-09-17, 9:53 20
hahahahahahaha, widze że nasz głupi naród sie przebudza! dobrze trzeba zapobiec tej katastrofie, ludziom do życia nie potrzebna jest religia, ona jest po to żeby molestować wasze dzieci i zbierać od was datki.
Zgłoś
The_Generat 2018-09-17, 10:15 8
"Ja bym mi jeszcze zalozyl kolorowe majtki i dal dildosa do reki " - a ubieraj się jak chcesz
Zgłoś
majster 2018-09-17, 13:56
Zgłoś
janlew 2018-09-17, 15:23 5
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-09-17, 17:11 4
Zgłoś
konto usunięte 2018-09-17, 18:55 12
WizarD90 napisał/a:

Nieustalony dotąd sprawca[...]

Zgłoś
killua 2018-09-17, 19:16 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem