Obserwacja fachowca (sposobem myślenia zbliżonego do niemieckiego inżyniera) przy pracy to czysta przyjemność.
Burn! Loot! Murder!

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
ale jest niedosyt, nie dość że ta paląca się butla nie jabła to jeszcze druga wytrzymała
W panice na pewno bym zaczal od wyniesienia drugiej butli, ale widocznie trzeba dwie obok siebie postawic
[ Dodano: 2025-04-24, 10:00 ]
Poza tym mi sie wydaje czy on za kazdym razem ten zawór odkręcał? XD

[ Dodano: 2025-04-24, 10:00 ]
Poza tym mi sie wydaje czy on za kazdym razem ten zawór odkręcał? XD
Idioci się cieszą a nawet nie czają że Braun ż🤬dowskie ścierwo „gasiło” chanukę bo „kobieta ją odpalała” (kobieta nie może odpalać) a polaczki a polaczki dalej uważają że od „bronił” nas od tej zarazy… show trwa dalej a wełna wierzy we wszystko co tv pokaże…
To jakiś zakład pracy dla ludzi upośledzonych umysłowo, prawda...?
Sztruks napisał/a:
Idioci się cieszą a nawet nie czają że Braun ż🤬dowskie ścierwo „gasiło” chanukę bo „kobieta ją odpalała” (kobieta nie może odpalać) a polaczki a polaczki dalej uważają że od „bronił” nas od tej zarazy… show trwa dalej a wełna wierzy we wszystko co tv pokaże…
Chrzanisz bzdury.
Za AI
„ W większości przypadków, żona gospodarza zapala świece, jeśli głowa rodziny (mąż) jest obecny.”
K🤬a posikałem się przez tego k🤬sa z wiaderkiem
Najpierw 01:21 wylał je na pustą kuchenkę, a następnie temu strażakowi na plecy w 01:50

Najpierw 01:21 wylał je na pustą kuchenkę, a następnie temu strażakowi na plecy w 01:50

Sztruks napisał/a:
Dokładnie. Tam wszystko jest wyreżyserowane. Uwierzyłbym w szczerość intencji Brauna, gdyby tą gaśnicą zaj🤬 w ten ż🤬dowski łeb ciecia w chałacie, pilnującego świecznika, aż by mu wszystkie zęby wypadły. Wtedy ....moooże bym uwierzył.
To jest takie głupie, że aż boli podczas oglądania. Swoją drogą, jak ciężko trzeba być upośledzonym żeby podczas pożaru robić pranie. (00:48). Tym bardziej że na pokładzie mamy dwie butle propan-butan.