Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Magik2501 2010-03-04, 21:18 5
Profesor Chłopak matury nie ma i każą go "profesorem" nazywać

podpis użytkownika

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
Brylas 2010-03-04, 21:30 2
Drugs are bad, don't use drugs cause drugs are bad m'kay?
don't be bad m'kay?
m'kay
m'kay?
m'kay

podpis użytkownika

robimy to tak
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-04, 21:34 14
Bartoszewski chyba jest najinteligentniejszym żyjącym polakiem i mając tyle lat co on chciałbym nadal jarzyć co się w okół mnie dzieje. Oczywiście żart , żartem - zabawny. Tylko nie wiem co ja mam myśleć jak widzę super pro wypowiedzi jak np. Magika.
Poczytaj trochę więcej o nim i wtedy zorientujesz się że nazywanie go 'profesorem' to nawet za mało. Ave i żeby nie było że się nie wczuwam: (dosyć popularna ostatnio emotikonka)
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-04, 21:42 1
no to ładnie nam sie dziadzia uwalił
Zgłoś
byrrt 2010-03-04, 21:48
m'kay
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-04, 22:38
Profesorem nazywaja go, bo dostal tytul od niemieckiego uniwersytetu na ktorym wykladal. Lepper tez wykladal na uniwersytecie w Minsku. Byl kurierem, wszystko fajnie, tylko dziadziusiowi sie na starosc nieco w tej lysej pale poprzewracalo.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-04, 22:49 6
@trzazaj

podejrzewam ze w jego wieku bedziesz pierdzial w przescieradlo jako niar🤬awa roslinka z odlezynami, albo juz od jakiegos czasu bedziesz miał temperature otoczenia... jak masz takie p🤬ly pisac to zachowaj je dla siebie i miej troche szacunku, a magik to juz wgl no comments...
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-04, 22:59 4
bolszewik, prosze bardzo, udowodnij mi, dlaczego niby to co pisze to p🤬ly?
Dla mnie Bartoszewski reprezentuje typowy nadmuchany autorytet made by Gazeta Wybiorcza. Jak juz wczesniej pisalem, podziwiam jego dzialalnosc podczas wojny, ale to, co zaczal wyprawiac potem juz na pochwale zasluzyc nie moze. Polityka kolanowa, nadstawianie karku w synagodze, brutalne plucie na cala nie-lewacka czesc spoleczenstwa zdecydowanie w mojej hierarchii norm i wartosci nie miesci sie jako zaslugi.
Zgłoś
vass 2010-03-04, 23:18
Nie znam zasług Prof. Bartoszewskiego, ale za tekst o euromatołkach z PISu szacun
Zgłoś
Scorpio_SIC 2010-03-04, 23:25 2
Ż🤬dzioch Jakby mógł to sprzedałby Polskę

podpis użytkownika

"Dość powszechne fantazje seksualne, których głównym motywem jest cierpienie i upokorzenie, nie wystarczają do stwierdzenia, że mamy do czynienia z sadyzmem."
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-05, 9:47
niezaleznie od jakiej uczelni wyższej dostałby tytuł to właśnie tak nalezy do niego mówić, uważasz że na to nie zasługuje bo to niemiecka uczelnia? myślisz pewnie że w tamtych czasach miałby cokolwiek do powiedzenia na uczelniach wyższych w Polsce? żeby szerzyc wiedzę i zarobić musiał wybrać się za granicę, tak jak robiło to wielu innych intelektualistów i artystów, nie zaprzeczysz chyba, ale jeśli uważasz że to co pisze to bujdy, to sie nie wypowiadaj nawet... w koncu dałes piwo Magikowi ze te supermadra wypowiedź, co świadczy o ignorancji a nie o wiedzy i ukształtowanej opinii, bez odbioru.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-03-05, 14:05
Wiesz, jest roznica pomiedzy profesorem zwyczajnym, nadawnym z reki prezydenckiej, a profesorem uczelnianym. Pierwszy zdobywa sie za osiagniecia naukowe, a drugi dostaje sie z nadania rektora. PIerwsza to tytul naukowy a druga to kategoria zawodowa. Pomysl troche bolszewiku ignorancie.
Zgłoś
Vujek 2010-03-05, 16:42
dziadzia dobry...;D
tylko ja chciałbym się jeszcze dowiedzieć co to za muzyka leci??
Zgłoś
~komornik1000 2010-03-05, 18:05
To sie robi coraz lepsze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie