Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Profesor
Daley • 2016-02-23, 21:51
Idzie młodszy wykładowca na zajęcia. Na jednym nadgarstku uwieszona reklamówka pełna podręczników, na drugim druga dziadówka z przyrządami pomiarowymi, gdzieniegdzie z kieszeni wystaje jakaś suwmiarka, mikrometr, a dodatkowo w rękach trzyma i brodą przytrzymuje kolejne książki. Ogólnie obładowany po c🤬ju, ledwo utrzymuje równowagę. W pewnym momencie wychodzi ze swojego gabinetu stary profesor, ręka w kieszeni, patrzy ze zdziwieniem na młodszego i mówi:
- A gdzie kolega taki obładowany idzie?
- Jak to? Wykład prowadzić, panie profesorze. A pan?
- Ja też na wykład.
Patrzy tak młody na profesora, pełen podziwu dla jego majestatu, na tę rękę w kieszeni i pyta:
- A to pan profesor bez ma to wszystko, tę całą wiedzę, w głowie?
- Nie kolego, ja mam to w dupie.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-02-23, 22:53 39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BrunerOvned 2016-02-23, 23:07 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-23, 23:25
@up Politechnika Warszawska, praktycznie ukończona (bujam się z mgr bo pracuję) więc wiem co mówię
Zgłoś
nowynick 2016-02-24, 8:31 14
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-24, 12:05 4
Zgłoś
Szef 2016-02-24, 12:24 15
Zgłoś
konto usunięte 2016-02-24, 12:27 2
A wy nie mielibyście tego w dupie gdybyście od 20-30 lat musieli co roku uczyć coraz głupsze stado baranów?
Zgłoś
nowynick 2016-02-24, 12:50
@szef

nie mówię że nie ma leniuchów (ba twierdzę, że stanowią większość), ale bywają też chlubne wyjątki, stanowiące zawsze elitę polskich uczelni...
Zgłoś
Szef 2016-02-24, 14:58 4
nowynick napisał/a:

@szef

nie mówię że nie ma leniuchów (ba twierdzę, że stanowią większość), ale bywają też chlubne wyjątki, stanowiące zawsze elitę polskich uczelni...

Tak, rzecz tylko, że tą patologię łatwo można by usunąć wprowadzając odpowiedni system oceniania wykładowców tak jak ma to miejsce na zachodzie. Lenie musiałyby zabrać się do roboty, albo najzwyczajniej w świecie polecieliby ze stołków.

Tylko jaką motywację ma taki wykładowca skoro nikt go nie rozlicza z jego głównego zadania, czyli szkolenia przyszłej elity?
Zgłoś
aleleble 2016-02-24, 19:16 1
Na pwr jest taki jeden wykładowca co na technologi informacyjnej nawet starych slajdów nie pousuwał.Na slajdach nie ma nic o kartach microsd czy pendriwach,ale za to jest o dyskietkach:DGościu czyta slajdy nie dodając nic od siebie,ponad to ma taki usypiający głos,że mógłby bajki opowiadać dzieciom na dobranoc. Nazwiska nie podam przez grzeczność.
Zgłoś
Zygzaq 2016-02-25, 2:27
Zgłoś
T3rror 2016-02-25, 10:10
@Exias na kijowa uczelnię trafiłeś. Na Wydz. Chemii we Wro nawet takie dziadki potrafili prowadzić zajeb... zajecia. No poza jednym skur... .
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem